Po první epizodě něco mezi 3 až 4 *.. uvidíme dál.(16.2.2008)

• HorrorVamp

Inu i mě Kalifornské léto příliš nezaujalo. Mám ráda pár seriálů, které jsou pro většinu lidí "debilní a naivní" , ale tento je s prominutím debilní i pro mě. Kromě pohledných herců a hereček zde není k vidění téměř nic. Už teď se děsím nového Beverly Hills, kde bude hrát jedna nebo dvě herečky právě z "Kalifornského léta" a mám pocit, že to bude to samé v bledě modrém .(27.7.2008)

• JohnnyD

Klasický limonádový strik s čerstvo natrhaným sentimentom a kvalitne fermentovaným morálnym poučením. Ďakujem neprosím...(31.12.2010)

Módní návrhářka se musí postarat o tři děti své sestry, která zemřela. Jako Život s Helenou . Pobaví a dojme. Já mám takovéto sentimentální filmy a seriály docela rád.(12.9.2006)

• DruidKarel

Nevypadá to špatně, ale je to zase jenom přehlídka nádhrenejch američanek a pláží. Nic víc, nic míň... 1*(9.7.2008)

Mě to baví :D ..(11.8.2008)

Tenhle seriál mám moc ráda. Líbí se mi prostředí, ve kterém se děj odehrává, herci jsou příjemní, a často zde vidíme záběry surfování, které vše ještě více oživují. Děj má smysl, na všechno se jde postupně a vidíme, že všechno má svůj způsob řešení, ať už dobrou nebo méně vyhovující cestou. Řeší se tady každodenní i neobvyklé starosti, takže všechno působí celkem přirozeně.(18.9.2011)

• keoma26

poměrně nechutná axiologická agitka, ale jako ukázka toho, co si o sobě část američanů chce myslet a jak si představuje svoje životní ideály i peripetie, dokonalý ... myslím, že překlad by měl znít spíš "Slunečný stát":-)(19.6.2009)

Docela příjemné překvapení. Úplně můj styl to není, ale viděla jsem dost epizod, a nenudila jsem se.(18.1.2012)

• DarkoCohen

Úplně nudné odpoledne se tímhle zaplácnout dá, ale žádnou kvalitu v tom nehledejte. Ukončení po první sérii myslím mluví za vše.(6.3.2009)

Na ospalé ráno jak dělané, člověk u toho nemusí přemýšlet :-)(18.12.2009)

..v pohode...55%(3.7.2011)

Seriál jsem sledovala,když běžel na Nově asi před..5 lety?A MILOVALA jsem ho,překvapuje mě nízké hodnocení...na pohodové RÁNKO je ideální,mohli by ho zase vysílat..(17.3.2011)