Reklama

Reklama

Kalifornské léto

(seriál)
USA, (2004–2005), 18 h 12 min (Minutáž: 42 min)

Hudba:

Philip Giffin

Hrají:

Lori Loughlin, Merrin Dungey, Ryan Kwanten, Jesse McCartney, Shawn Christian, Kay Panabaker, Nicholas J. Benson, Taylor Cole, Zac Efron, Jay Harrington (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(26)

Obsahy(1)

Hlavnou postavou je Ava Gregoryová, ktorej tragicky zomrie jej sestra spolu s jej manželom. Ave tak pribudnú na starosť ich 3 deti: 16-ročný Brandin, 13-ročná Nikki a 10-ročný Derrick. Potom sa k nej presťahujú a bývajú spolu so Susannou, Jayom a Johnnym. Spolu prekonávajú jednotlivé prekážky. Zažívajú ich prvý styk s drogami, alkoholom, ale aj ich prvými láskami. (monula88)

(více)

Recenze (15)

Elleannie 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál mám moc ráda. Líbí se mi prostředí, ve kterém se děj odehrává, herci jsou příjemní, a často zde vidíme záběry surfování, které vše ještě více oživují. Děj má smysl, na všechno se jde postupně a vidíme, že všechno má svůj způsob řešení, ať už dobrou nebo méně vyhovující cestou. Řeší se tady každodenní i neobvyklé starosti, takže všechno působí celkem přirozeně. ()

KajusaK 

všechny recenze uživatele

Pilot - na dvě části, velmi dramatický, perfektní. To je zajímavé jak se vám taková v podstatě blbinka bez děje může dostat pod kůži. Úžasní herci o které se zajímám hned dále. Pěkná hudba a záběry.. Takový nejen letní ale celoroční seriál který vás hned navnadí aby jste si šli skočit do vln :)) Oblíbené postavy: Ava, Jay. Nejméně oblíbené postavy: Derrick Klidně by mohli udělat pokračování po letech :)) ()

Reklama

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Klasický limonádový strik s čerstvo natrhaným sentimentom a kvalitne fermentovaným morálnym poučením. Ďakujem neprosím... ()

Galerie (31)

Reklama

Reklama