Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Detektiv Max Garret (Stephen Baldwin) byl na šest měsíců suspendován za porušení policejních předpisů. Po návratu do služby má společně s nadporučíkem Eddie Fultonom (Charles Malik Whitfield) vyšetřit zjevnou sebevraždu pouličního tuláka. Brzy vyjde najevo, že tato smrt je součástí řádění sériového vraha a jejich další pátrání je zavede do studia Laury Cross (Kristy Swanson), inteligentní a smyslné fotografky, která si libuje v podivných erotických hrách. Max je Laurou zcela fascinován a nedokáže se ubránit její spalující vášni. Max se zaplétá s Laurou čím dál tím víc a porušuje tak obvyklé pracovní postupy, což by ho ale mohlo zavést do náruče vraha (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (10)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Instinkt mě říkal, že se nedočkám ničeho extra ani napětí, ani hereckých výkonů a úžasného filmového zážitku a měl pravdu. Fakt originální plakát vymysleli tvůrci, to hodně napovídá . ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Nekecám, první půlka je fakt dobrá, ale ke konci to začne srát nudou. Asi se vystřídali režiséři, scénaristi, námětáři, produkce, celej štáb a dotočili to nudaři bez vkusu a zájmu. ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Je zaujímavé sledovať, ako bratia Baldwinovi s pribúdajúcimi rokmi priberajú na váhe, aj keď do tridsiatky to boli také tintítka (až na Daniela, ten bol prasiatko odjakživa). Najskôr sa zaoblil Alec, potom aj Stephen a Williama som pre istotu už dlho v ničom nevidel. Pomaly už mám problém ich rozoznať, až na Aleca, ktorého spoznám podľa toho, že vie hrať, kým zvyšní traja sú ako herci tragickí. Tak som sa tu tešil aspoň na Kristy Swanson, ktorá vždy vedela potešiť aspoň moje oči, no aj ona má po desiatich rokoch už nejaké kilečko navyše, aj keď stále tu ešte vyzerala veľmi dobre. No, čo by som ešte napísal k tomuto filmu... dej - 0 bodov, napätie - 0 bodov, proste videofilm za pár drobných... ()

Diamant odpad!

všechny recenze uživatele

Policajt, ktorý má strážiť kontroverznú umelkyňu, jej dovolí, aby mu dala putá kvôli fotografovaniu. Úplne nevhodne prichádza prezentácia jej kontroverzných fotografií počas záverečných titulkov. ()

Právnička 

všechny recenze uživatele

Jde o průměrou, možná i podprůměrou detektivní zápletku bez většího napětí, bez překvapivého konce i bez dobrých hereckých výkonů. ()

dopita 

všechny recenze uživatele

Pěknej šunt. Totál o hovně děj a režie doslova strašidelná. Navíc je na filmu velmi bolestně vidět, že stál pár dolarů, možná spíš centů. Co se herců týká tak Stephen Bladwin je hnusnej jak hovno a já bych mu nesvěřil hlavní roli ani v reklamě na vložky, zatímco Kristy Swansonová opět prokázala své kvality (pořád hezká) i nekvality (hrát neumí). ()

kishi_SO 

všechny recenze uživatele

napadne mi to pripominalo Zakladny Instinkt. Namiesto spisovatelky, vsak fotogragka. Namiesto Douglasa, Baldwin s teplou ofinkou - nemyslim si, ze niektoreho z Baldwinov budem mat niekedy rad. Suma sumarum: namiesto vyborneho thrilleru, podpriemerne krimi. ()

Reklama

Reklama