Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ženu unese během rutinního letu neznámý muž a hrozí jí, že zavraždí jejího otce. Tak je vtažena do komplotu proti jistému politikovi; má totiž svému únosci pomáhat při jeho likvidaci. (Filmbox)

Diskuze

BrunoAnthony

BrunoAnthony (hodnocení, recenze)

Taky nechápu, proč ti útočníci, ti zlí vrahové z lodi mluvili rusky. Ale vlastně chápu - to už byl u vlády Putin a začínal Amíky nasírat

Apollyon09

Apollyon09 (hodnocení, recenze)

Ja som nevedel, že to je voľné pokračovanie Terminátora.

Starý model T-500 bol vyslaní do minulosti, aby vydieral manažérku hotela a mohol tak zneškodniť významnú osobu, ktorá v budúcnosti bude bojovať proti strojom. ... Teda, ako môže prežiť človek, ktorému bodnú do krku pero o šírke jeden a pol centimetra? Hmm... ja som mal pod nechtom triesku hrubú asi dva milimetre, zarazenú možno pol centimetra pod nechtom a celú ruku som mal paralyzovanú bolesťou. A pán Murphy si pero vytiahne ako nič, beží, skáče a je ďalej smrteľne nebezpeční, žiadna krv, žiadna smrť, žiadna bolesť... Terminátor.

Uživatel Apollyon09 smazal svůj příspěvek.

sevcte

sevcte (hodnocení, recenze)

Stejně nikdy nepochopim, jak můžou některý ženský tak rychle běhat na podpadcích a bít se jak 100 kilovej chlap, ale pořád mě to bude bavit :D

Metlina

Metlina (hodnocení, recenze)

Paráda, byla jsem po dlouhé době napnutá jak kšandy :D I když upřímně bych chtěla vidět tak pohotového člověka jako Lisu v reálu :))

stapilo

stapilo (hodnocení, recenze)

Jsem docela překvapená, že má tenhle film tady i na imdb docela vysoký hodnocení...Připadá mi to jako tisíckrát omletej a vyčpělej příběh, žádný překvapení, žádná myšlenka, žádná hloubka. Vůbec celá zápletka je absurdní, ve finále se člověk ani pořádně nedozví pro koho hlavní záporák pracoval a proč vůbec chtěli toho politika zabít (a nechci ani mluvit o způsobu atentátu z jachty...boze...). Kdyby ten film bys aspoň zábavnej, tak ráda i nějakou nedomyšlenost odpustím...Ale tohle byla prostě taková předvídatelná nuda. Abych jenom nekritizovala, tak pochválím hlavní dva herce, Rachel McAdams je krásná a má obří kouzlo, hlavně díky ní se na film dá koukat. Cilian Murphy má taky něco do sebe a jako záporák obstál, i když jeho výkon nebyl nijak geniální, spíš to vypadalo jako kdyby se ani nesnažil. No prostě...nedoporučuju.

SaTyressi

SaTyressi (hodnocení, recenze)

jo Stoupik taky mi to příjde jako Airbus :),ale jinak je to nuda made in USA.Dopředu jsem věděl co se stane a ta blbost s tím mobilem na konci filmu (low battery),kterou jsem viděl už snad ve stém filmu tomu akurát přidá aby to divák vypnul.

Showman

Showman (hodnocení, recenze)

Zajímavý film,i když pokud to měl být thriller,tak se to,alespon u mě minulo účinkem.To by musely být hlavní postavy napsány jinak.Až nesnesitelně kladné ,politicky korektní krávě (takové postavy patří do pohádek a comicsů,jinam ne),které je milejší nějaký politik před zdravím svého otce,opravdu fandit nemůžu. Takže na jednu stranu se mi tenhle film hodně líbí (je napínavý,pořád se v něm něco děje),ale na druhou stranu si říkám,kam se z filmů (zvláště těch made in USA) vytratilo přirozené lidské chování.

Stoupik

Stoupik (hodnocení, recenze)

jen takový detail - ačkoliv jde ve filmu o jeden let, objevují se záběry dvou úplně jiných letounů...docela vtipné, odlétá a přistává Boeing737, zatímco ve vzduchu je to Airbus...mám velmi rád letecké filmy a tohle mě pěkně praštilo do očí, školácká chyba režiséra

Hank05

Hank05 (hodnocení, recenze)

Po dost náročném dnu jsem se těšil, že si odpočinu u nenáročného filmu v bohužel nesprávné představě o tom, že na žánru thriller se snad nedá nic zkazit.. Bohužel - opak byl pravdou.. Ve filmech, kde i nezvykle oděný chlápek pobíhající s nožem v ruce po baráku donutí diváka k pocitu nebezpečí, zda se onen přízrak neocitne právě i za jeho dveřmi, je "Thriller" Noční let opravdu onou bílou vránou.. Myslel jsem si že po jistě zajímavém začátku, kde rafinovaně projedou se záhadnou bednou celnicí bude následovat strhující děj ohrožující nejen "hrdiny" ve filmu, ale snad i diváka. bohužel onu bednu v půlce filmu pouze vytáhli z vody a nic překvapujícího opravdu nepředstavovala.. Nemá se smysl rozepisovat o všech nedostatcích - to se musí vidět, ale přeci jen jeden HLAVNÍ.. Z celého filmu na mě doléhal pocit, že ona citlivá žena se toho onoho drsného vraha vůbec nebojí - ba naopak.. Až na úder hlavou v letadle byla nepříjemným útočníkem právě ona. Snad nejhorší scénou bylo sražení kumpána čekajícího před otcovým domem.. Představte si tu situaci : Profesionálové připravující se na akci tři měsíce..Čeká dva dny před domem než to jde ukončit a zrovna v tu chvíli přijede ženská autem a srazí ho.. Hotovo,konec - a jako by ani ve filmu nebyl.. Hrůza,děs,šílenství nás bohužel neprovázelo filmem, ale jeho absurdním zpracováním.. Snad budu dalších takových zážitků ušetřen..

Reklama

Reklama