Reklama

Reklama

Kidari ajeossi

Obsahy(1)

Dívka Young-mi přijde o rodiče a připadá si sama. Kupodivu se něco stane a někdo jí začne anonymně pomáhat. Young-mi neví, od koho jsou dárky a kdo ji podporuje, ale pojmenuje si ho táta sekáč. Pak potká lásku, mladého knihovníka. Jednoho dne přijde podivný e-mail v bytě, kde před ní bydlela její kolegyně. E-maily chodí dál a vše se zamotává. Najde nebo nenajde Young-mi svého tátu sekáče? (ČSFD)

(více)

Recenze (17)

terunka003 

všechny recenze uživatele

Romantické, tragické × zamotané, smutné. A už mě to opravdu, tam asi zajedu do tý Koreje. Když je děj filmu vážně dobrý, napnutý a přemýšlíte kdo je kdo, tak přijde najednou závěr a smrt. Proč?! Sice jsem byla ze začátku zmatená kdo vlastně psal ty dopisy a kdo je Táta Sekáč, ale děj to byl zajímavý. Zvlášť krásné bylo zamilování se obou hlavních hrdinů. Praštěná kamarádka, co nechodí se scénáristama a bydlí ve stanu byla taky fajn. Ale ztráty paměti už tu byly.. Jinak to byl ale celkem příjemný snímek. ()

Pedross800 

všechny recenze uživatele

I když hlavní hrdinka je nádherná a sympatická žena...celkově jsem z této korejské romantiky v rozpacích. Bylo to nějaké moc překombinované, chaotické a až moc kýčovité. Mé romantické očka dnes měla asi dovču, a tak nemohu odpustit, že v jednu chvíli ti dva čekaj schovaní před deštěm pod okapem, aby vzápětí šli s vykouzleným deštníkem.....a když v závěru ukážou pohled na zcela jasnou zářící noční oblohu, aby z ní vzápětí začal padat sníh....no to nééééééé, to nééééééééé ()

Reklama

Pirkaf 

všechny recenze uživatele

Ne, tento film nepatří mezi snímky, u kterých ždímáte kapesníky, a to je jenom dobře. Na rozdíl od jiných korejských romantik totiž citově nevydírá (aspoň ne tak okatě), za srdce ovšem chytne, ne že ne. Aspoň teda mě. Během filmu si člověk uvědomuje jeho chyby a věci, které by šly udělat jinak a líp, ale stejně se neubrání dojetí a dá za pět. Aspoň já teda jo. ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

V korejskom filme vždycky pokapú hlavným hrdinom fotrovci, aby mali bejvák sami, alebo je normálne, že hlavní hrdinovia robia budˇ v rádiu, alebo v televízii . Na to som si už zvykol. To len na okraj. Toto bola veľmi zamotaná vecička, ktorá sa na konci nádherne, ale hlavne prekvapivo rozjasnila, takže všetky moje skoré kombinácie tak poslala do prdele. P.S. Tie korejské baby sú nenormálne kočky, že mi vôbec nevadí, ked rozprávajú s plnou hubou ! ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Keď som film videl prvýkrát, tak som mu dal 4 hviezdičky, takže som mal najskôr podobné pocity ako sniper18. Ale teraz ma už film tak nenadchol. Strašne dlho sledujeme hlavnú hrdinku, ktorá nastupuje do rádia ako sa snaží v práci a popritom sa skamaráti s nejakou kolegyňou. Nič extra sa nedeje. Film len tak plynie. A vo vzduchu visí obrovské tajomstvo ohľadom tajomného dobrodinca, ktorý jej celý život pomáha. Zaplatil jej školné, vybavil jej súčasné bývanie a má dokonca aj prsty v jej miestu v robote. Kto to môže byť a prečo to robí? To je jediná vec vďaka ktorej som bol zvedavý na to, čo sa bude diať ďalej. Ale nie preto, aby skvelý film povýšil o triedu vyššie a dodal mu ďalšiu vrstvu, ale preto, aby mu dodal konečne nejaký zmysel. Samozrejme sme v Kórey, takže niekto musí nakoniec chcípnuť, ale tentokrát mi tej osoby ľúto nebolo. Celá tá neskoršia romantická línia mi pripadala trochu úchylná. Veď ten chlap bol obyčajný chudák a stalker, ktorý jej síce nerobil nič zlé, ale pomáhal jej, ale mohol sa jej priznať so svojimi citmi oveľa skôr a nemusel trpieť roky jak blbec. Fakt mi ho nebolo ani trochu ľúto. Ji-won Ha naviac celý film len naivne pozerá do blba. Aj keď je pekná, tak si ma ničím po povahovej stránke nezískala. Najviac ma na celom filme bavila jej kamarátka v podaní Yi Shin, ktorá znova stvárnila zábavnú upjatú frflošku, ktorá nakoniec po x nevydarených schôdzkach naslepo nájde svojho vyvoleného. A ani to nemusí byť nejaký vysnívaný idol. Takže celkovo je to pre mňa už len priemer s pomalým tempom v ktorom sa nič extra nedeje a snaha o emotívny záver to už nezachráni. 6/10. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama