Reklama

Reklama

VOD (1)

Sean Penn, Jude Law, Kate Winslet a Anthony Hopkins se společně představují ve strhujícím příběhu prostého muže, jemuž politická kariéra, ničivá síla korupce a zrada nakonec zcela pokřiví charakter. Film byl natočen podle dnes již klasického románu Roberta Penna Warrena z roku 1946, za který získal Pulitzerovu cenu. V dalších rolích se představí James Gandolfini, Mark Ruffalo a Patricia Clarkson. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (109)

uzzi 

všechny recenze uživatele

Celkově dost nudné a překombinované. Skvělé obsazení a vizualní stránka filmu to sice zachraňuje, ale rozhodně se nejedná o něco vyjmečného. Je to škoda, protože film má ze začátku nakročeno daleko za hranice podprůměru. Jenže pak režisér trhne ruční brzdou a vše zůstavá ve stojatých vodách. U závěrečných titulků, zamrzí ta obrovsky promarněná šance na něco víc..... ()

Stegr 

všechny recenze uživatele

90% - Hlavně za hudbu a Seana Penna. Je fakt, že film je hodně zdlouhavý a některé momenty se daly vynechat, ale zase na druhou stranu, každou chvíli s Pennem, v roli Willieho Starka, jsem hltal plnými doušky. Hlavně jeho proslovy na veřejnosti! (Jakto, že nebyl nominovaný na Oscara???) Těch pár momentů navíc se potom dalo snadno odpustit... ()

Reklama

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Z pocitu trojhviezdičkovej krivdy som si to po rokoch zopakoval a názor nemením. Celá dejová línia (resp všetky línie) s Hopkinsom, Winsletkou a Ruffalom, ešte dorazené toľkokrát videným záverom, spravili zo Zaillianovho - aj keď pekne natočeného - filmu, čistú tuctovku. A na konci vám nie je ľúto nikoho. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Tento film je jeden z mnohých príkladov toho, kde vám obrovské množstvo hereckých hviezd doslova vyrazí dych, ale pýtate sa ako je možné, že film neuspel? Problém bude najskôr v príbehu politika, ktorý je z pohľadu dnešného sveta už o niečom inom. S politikou si dnes spájame korupciu, falošnosť, klamstvo a všetku možnú špinu...Kandidát na guvernéra Stark začínal od nuly, no svojou tvrdohlavou povahou, úprimnosťou a energickými prejavmi, ktorými mi často pripomínal Hitlera si získal mnohých voličov. Otázkou je ako dlho dokáže prežiť obklopený politickou žumpou. S. Penn je proste skvelý a dosť som oľutoval, že som film nevidel v pôvodnom znení, ale "iba" na Film+. V dnešnej dobe si už ani neviem predstaviť politika, ktorý by dokázal hýbať masami, hoci ma tak s tou šialenou migračnou vlnou napadá V. Orbán. Film o vzostupe a páde politika za starých čias si zaslúži aspoň šancu. Dnešní politici si zaslúžia tak jedine kopanec do prdele, prípadne jednu po papuli. 80%. ()

NinonL 

všechny recenze uživatele

Politika je kanál, a jemu se nevyhne ani cynický novinář, který nechce o ničem a nikom raději nic vědět. Film je velmi dobrý a přestože Penna ani Winslet nemusím, hodnotím vysoko. Role Jude Lawa překryje všechna negativa a z jeho osudu, do něhož se vědomě dostal, vás bude mrazit. Tragédie na závěr dojem jen umocní. Film stojí za to vidět. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (5)

  • Natáčení probíhalo v New Orleans a Morgan City v Louisianě (USA). (Tygrys)

Reklama

Reklama