Reklama

Reklama

Jak to chodí u hrochů

(seriál)
  • angličtina Doings of the Hippopotamus Family (více)
Animovaný / Loutkový / Rodinný
Česko, 2000, 26x8 min

Obsahy(1)

Dva hroši - dědeček a vnuk spolu prožívají spoustu dobrodružství, plných fantazie a úsměvů. První 13. dílná série byla natočena v r. 2000, druhá potom v r. 2005 pod stejným názvem.

Názvy jednotlivých epizod:  1. Létající koberec
2. Indiáni
3. Bombardón
4. Škola
5. Na čekané
6. Severní pól
7. Nůžky
8. Návštěva
9. Hroší džin
10. Opravdová hudba
11. Dárek
12. Smutná kytka
13. Ptačí máma
14. Krabice
15. Tygr
16. Fakír
17. Piráti
18. Pecka
19. Hroší motýlek
20. Horolezec
21. Houby
22. Album známek
23. Ping pong
24. Afrika
25. Tlustá rybička
26. Vánoce (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (29)

Martazoe 

všechny recenze uživatele

I když to tady všichni kritizují, moc souhlasit nemůžu. Osobně tedy oceňuji práci animátorů a děj je sice většinou hodně naivní, ale moje dvouletá dcera byla z příběhů hrošíků nadšená. Málokdo si tady asi uvědomuje komu je tohle určené, takže není třeba hledat žádnou filosofickou nadstavbu. Bára Hrzánová a Lábus mě těmi zvuky tedy bavily, pak jsem se dozvěděla, že to není žádná hatlamatilka, ale prý skutečná slova z nějakého afrického jazyka. ()

Judy24 

všechny recenze uživatele

Já moc dobře vim, že tohle je jeden z nejneoblíbenějších Večerníčků vůbec, ale upřímně - je mi to úplně jedno. Já si ho totiž zamilovala. V těch 5 - 12 letech, mě to jejich žvatlání vlastním jazykem neskutečně bavilo a moje sestry rovněž. Měli spoustu zábavných dobrodružství a přitom neopustili teplo domova (Už jenom ten hlavní nápad! Rodiče odjedou a s dědou je mnohem větší sranda, je skvělý!). Mají skvělého robota, který si s nimi hraje, co mu síly stačí a je občas rozumnější, než oba dva dohromady, takže je i dost zachraňuje. Afriko-piko-miko-ahojá! ()

Reklama

topi80 odpad!

všechny recenze uživatele

Odporně otravná zhovadilost, pro kterou ani trezor není dost dobrý. Spálit a prach zakopat až k zemskému jádru. To si tvůrci opravdu myslí, že dítěti mohou předhodit kdejakou blbost? Nene, vážení tvůrci, děti jsou narozdíl od dospělých náročnými diváky a kdybyste jim tohle pustili ještě před uvedením na obrazovky, tak byste ještě dlouho museli v kině vytírat. ()

VMa odpad!

všechny recenze uživatele

Je mi líto, ale musí to být. Tenhle večerníček je to nejhorší, co jsem kdy jako večerníček viděl. Jednou a vícekrát nikoliv - ani za všechny peníze světa. Když už se něco České televizi nepovede, tak to stojí za to. To, že je to loutkové a že pohyby nejsou zrovna dokonalé, rozumějte plynulé, přestože je večerníček z roku 2000, to snad by mi snad ani nevadilo, ale katastrofu z toho udělaly především příběhy jednotlivých dílů. I ten Pingu snad je lepší než tohle. ()

Yaan 

všechny recenze uživatele

Co nadělám, prostě jeden z mých nejoblíbenějších večerníčků, ať se Vám to líbí, nebo ne... Pokud Vám jde tolik o to, jak na děti působí, pak, dle mého, úžasně rozvíjí fantasii a tvořivou hru. Možná byste se měli také zkusit nechat trochu ovlivnit - je přece krásné když se kartáč promění v dikobraza a začne si to šramonit po místnosti... ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama