Reklama

Reklama

Obsahy(1)

KLEOPATRA - královna muzikálové sezóny. Původní český muzikál KLEOPATRA autorů Michala Davida, Zdeňka Borovce, Lucie Stropnické a Lou Fanánka Hagena! Představení bylo od první reprízy, kterých se do vzniku tohoto DVD odehrálo 422, divácky mimořádně úspěšné (od premiéry jej navštívilo více než 279 800 diváků). S velkým ohlasem se setkala hudba skladatele Michala Davida - píseň "Teď královnou jsem já" dobyla všechny rádiové hitparády. Album s hlavními songy muzikálu KLEOPATRA obdrželo při oslavách 250 reprízy Zlatou desku! Na záznamu tohoto muzikálového představení uvidíte Moniku Absolonovou, Martina Poštu, Zbyňka Frice, Zdenku Trvalcovou, Radku Fišarovou, Jana Kalouska, Patrika Stoklasu, Tomáše Trapla, Leška Semelku, Jana Gajdoše, Janu Švandovou, Vladimíra Brabce a řadu dalších. (oficiální text distributora)

(více)

Zajímavosti (5)

  • Muzikál komponoval Michal David v době, kdy mu zemřela dcera Míša. Řekl, že díky této obrovské ztrátě a bolesti mu chodily nádherné melodie shůry samy. (sator)
  • O hudbu se staral sedmdesátičlenný orchestr. (HappySmile)
  • V inscenaci se využívala i počítačová grafika. Původně se počítalo i s dotáčkami v Egyptě, ale od těchto plánů produkce vzhledem k vývoji mezinárodní situace nakonec upustila. (HappySmile)

Reklama

Reklama