Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Medvěd grizzly Boog je zlenivělý domácí mazlík patřící laskavé lesní strážkyni Beth, s níž vystupuje na různých akcích. Bydlí v garáži, z níž má udělaný pohodlný pokojíček s koupelnou a záchodem. Jeho jediným problémem je zlý lovec Shaw, který na něj má dlouho políčeno. A právě on se nepřímo stane příčinou změny Boogova života. Osudným se mu totiž stane mladý jelen Elliot, kterého Shaw chytil. Nejprve Booga přemluví, aby ho osvobodil, a pak ho zláká k výpravě do města, která skončí likvidací místního obchodu. Průšvihy, do nichž se medvěd kvůli Elliotovi dostane, nakonec vedou k tomu, že ho Beth musí odvézt do divočiny. Jenže Boog nemá se životem v přírodě zkušenosti a příliš užitečným pomocníkem se mu nestane ani Elliot. Však jsou také místním zvířátkům jen pro legraci. Ta je však brzy přejde. Za pár dnů totiž začíná lovecká sezóna. Tentokrát však bude překvapivá. Zvířátka se pod vedením Booga a Elliota rozhodnou lovcům postavit. Vyzbrojí se vším, co najdou v ukradeném karavanu postarší manželské dvojice, připraví pasti a vymyslí řadu lstí. A Boog konečně najde své místo v životě. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (316)

freddy 

všechny recenze uživatele

Pohodový animovaný rodinný film, který pobaví a potěší. To je zhruba tak hodnocení tohoto filmu. Zvířátka mám rád, a tak se na jakýkoliv film s nimi rád podívám. A tohle byla docela zábava. Co se týče animace, tak ta se mi velmi líbila, a jakmile mi sedne u animovaného filmu animace, tak už mne pak od takového filmu jen těžko něco vyruší. Tady byl navíc velmi zajímavý a vtipný děj, některé scénky či hlášky byly velmi vtipné a docela jsem byl i zvědavý, jak celý příběh dopadne. Prostě pohodová záležitost pro chvilky odpočinku. Navíc jsem si hlavní protagonisty zamiloval, medvěd Boog a jelen Elliot byla opravdu milá a roztomilá zvířátka a kdybych mohl, tak bych si je možná i pořídil domů. Takže za sebe říkám, že jsem docela spokojený a tenhle animák mi sednul a líbil se mi. Ale nijak to nepřeceňuji, protože ač to považuji za dobrý animák, tak není o mnoho lepší než jiné animáky, takže hodnotím průměrnými třemi hvězdičkami, ale svou kvalitu tenhle film jistě má a své diváky si určitě najde. ()

maverick10 

všechny recenze uživatele

Pytel s animaky se roztrhl, ba dokonce praskl ve svu. V tomto mori se Open season ztraci. Neni to zadnej propadak, ale ani nevycniva. Chyby tomu nejakej vyraznejsi napad, neco co by dokazalo tento snimek zvyditelnit. Vcelku slusna zabava, ale co se tyce animaku, jsou tady daleko vetsi naroky na zabavu a animaci. Oboji se drzi v prumeru, jako by se tvurci nedokazali rozjet naplno, vzdyt animaky nabizeji nekonecnou moznost fantazie a improvizaci. Proc se tedy drzet konvenci a zazitych stereotipu? Takhle jen slabej prumer. ()

Reklama

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Celkem tuctový americký animák z řady mu podobných, ve kterém mě nejvíce pobavil Elliot, který měl podobnou funkci jako Scrat v Době ledové. Magnet na smůlu a trapasy! Jinak nic vyjímečného, ale zase nic tak hrozného. Zkrátka typický animák s prostou zápletkou, pár vtipnými momenty a příjemnou hudební stránkou. ()

campix 

všechny recenze uživatele

Rozhodně to není jeden z nejkvalitnějších animovaných filmů posledních let, ale řadí se mezi mé naprosto nejoblíbenější. Sledovat trampoty domestikovaného medvěda Booga v divoké přírodě mě strašně bavilo při každém shlédnutí. Prostě animace rozhodně není dokonalá, příběh také ne, ale tak nějak na Loveckou sezónu nedám dopustit. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Medvěda Boogieho a jeho upovídanýho kámoše Elliota přesunou hodní lidi do jejich přirozeného prostředí. Akorát že Boogie se bez toaletního papíru ani nevyse*e, a bez sušenky na polštáři ani nevyspí. A protože zrovna začíná lovecká sezóna, musí dát dohromady všechny obyvatele lesa, aby všichni přežili před vpádem krvežíznivých lovců vedených zákeřným Shawem ... Tak si tak říkám, nebyl v minulém životě Boog zelenej zlobr? A Elliot oslem? Pokud je vám více než nějakých 6-7, tak se tomuto animáku vyhněte, jinak uvídíte splácaninu toho, co jste již určitě někde viděli. Pánové režiséři si zašli do kina na konkurenční animáky, z každého si něco vypůjčili -- a Lovecká sezóna je tu. Ale abych jen nenadával, pár scén se mi líbilo... ()

Galerie (49)

Zajímavosti (14)

  • Všechny mobilní telefony jsou značky Sony Ericsson. (D3VIL)

Reklama

Reklama