Reklama

Reklama

Obsahy(1)

O vlezlém filmařském oportunistovi, který chce zdokumentovat život typické předměstské rodiny veterináře (Charles Grodin), jejíž snem je vyhrát dvě ceny Oskara i Nobelovu cenu. Film se stal pilotním základem pro pozdější vznik reality show. (Roman.Ticka)

Videa (1)

Trailer

Recenze (8)

Rozjimatel 

všechny recenze uživatele

2,5  "In this case we don't want a show. Or let me correct myself. We want the greatest show of all. Life."  Táto údajne kultová komédia o posadnutosti televíziou je originálnou a dosť cynickou satirou reality show. Nápad je to určite zaujímavý, lenže výsledkom jeho spracovania je akási bizarná šaškáreň, ktorá len tu a tam príde s niečím vtipným, alebo trefným. Proste sú filmy, v ktorých je téma vplyvu médii na náš život spracovaná ďaleko lepšie (The Truman Show). ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Asi jsem čekal možná ještě trochu víc, ale prostě to ukřičené finále už mi trochu vadilo, i když chápu jeho význam a smysl. A ono to má svou sílu, stejně jako celý film, který ukazuje posedlost televizí i posedlost lidským životem. Tedy lidským životem někoho jiného. Dnešní televize už jdou podstatně dál a ještě více degradují lidskou osobnost. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Scenár je šikovný. Presne vystihuje mamon, jak ľudí uprostred reality šou, tak aj za ňou. Popkultúrne Brooksove odkazy, sú potom už len čerešničkou na síce nie perfektne pripravenej torte, ale v momentálnom rozpoložení celkom chutnej. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama