Wake Up, Ron Burgundy: The Lost Movie (video film)
Komedie
USA, 2004, 93 min
Adam McKayHudba:
Alex WurmanObsah
Oblíbený moderátor zpráv ze San Diega Ron Burgundy zažívá vrchol své kariéry. Je obklopen svými dobrými kamarády, se kterými je radost pracovat. Ovšem co dokáže udělat jedna zkušenější a profesionálnější moderátorka? Naprosto otřese Ronovou pozicí v televizi a Burgundy tak jde rychle ke dnu. Dokáže ho z něj dostat boj proti bláznivým teroristům, říkajícím si Budík? Nejen záchrana města, ale i láska k moderátorce Veronice je v sázce! Ronův moderátorský tým se vydává s ním na cestu za osvobozením Ronovi milé! Tvůrci komedie Zprávař dokázali nemožné a z nepoužitého materiálu právě ke Zprávaři udělali další povedenou komedii! (P1tr)
B!shop
No, nebudem si nic namlouvat, na filmu je poznat, ze to je jen slepenec scenek. Jednak to je v podstate to samy jako "prvni" dil, takze clovek cumi na ty samy sceny, jen drobet pozmeneny, navic kolikrat na sebe sceny moc nenavazujou a i si treba drobet odporujou. Jenze zaverecnejch nakejch 30 minut uz film pusobi jako regulerni film a hodne vylepsi zazitek z nemastny neslany prvni poloviny filmu a je tu par fakt brutalnich scen. Hlavne ten zaver vytah hodnoceni na 4*.(12.6.2008)
Xmilden
Vždyť tady hrál Justin Long. Doplňte jej tady někdo. K filmu jinak asi tolik, že těžko poměřím s originálním filmem, vím že se mi nějak moc nelíbil. Možná mu zkusím dát šanci. Will Ferrell má někdy dost debilní humor a spousta filmů na něm postavených končí krachem. Tohle je vlastně regulérní film, že se jedná o slepenec scének bych rozhodně netipoval. PS: Po opětovné projekci původního filmu beru svůj nesmyslný komentář zpět.(4.1.2011)
JAn
Skvělý humor zabíjí bezkonzistenční narativní struktura a zbytečně šablonovité kopírování Anchormana.(2.7.2009)
ladko
Scéna v aute, keď Champ vyznáva lásku Ronovi, alebo zvažovanie kanibalizmu - pričom pár metrov ďalej je Burger king a mnoho ďalších spôsobili, že som sa výborne bavil po celý čas filmu. Síce menej ako u Anchormana, ale stále excelentne.(9.3.2008)
dr.Orlok
"Minule jsem viděl tu nejzáběvnější věc !!! Byl to míč jen skákal okolo provázku Chtěl jsem ho uhodit rukou a zase prostě skočil nahoru. To byste si zamilovali chlapi."(5.11.2008)
P1tr
O tomto filmu jsem se dověděl čistou náhodou.Jsem tomu ale rád:)Původní Zprávař se mi moc líbil,proto jsem neváhal sehnat si i jeho "pokračování".Děj se odehrává ve stejné době jako původní film,jen přibylo pár postav a příběh je trochu jiný, i když tady najdete několik společných scén s původním filmem,jen jinak zahrané, s jinými postavami atd.Nicméně i přesto se mi Wake Up líbil,obsahuje několik dobrých a nezapomenutelných scén,které jsot tak dobré hlavně díky Willu Ferrelovi a jeho kolegům,kteří se s rolemi sžily a hrají na plné pecky.Dočkáte se tak několika absurdních hlášek,které vás rozesmály už u Zprávaře.Pokud máte možnost a viděli jste Zprávaře,určitě se podívejte i na toto dílo,které vzniklo z nepoužitých záběrů ke zprávařovi.NEWS TEAM,LETS ROCK!:)(27.5.2007)
Jeržik
Jablka, broskve, dýňový koláč... O pokračování příběhu jedné zpravodajské persony nemůže být řeč, jde spíš o takový menší remake za použití nepoužitých záběrů, umných ruček střihačů a podivného vypravěče. Jablka, broskve, dýňový koláč... "Dějová" kostra je totožná a neúspěšně slouží k tomu, aby na sebe skeče alespoň nějak navazovaly(vlastně jako v původním Anchormanovi, akorát ještě o něco víc). Jablka, broskve, dýňový koláč... Takže co vlastně uvidite? Zjistíte jak se chovat, když se ztratíte v divočině. Konečně se dovíte pravdu o menstruaci. A kpt. Brick Tamland vám dá poučnou lekci vojenské taktiky. Jablka, broskve, dýňový koláč... A abych nezapoměl:"Miluju Rona Burgundyho!" P.S. Vzbudil jsem se dnes ráno a vysral jsem veverku. Příšerná věc na tom je, že ta věc ještě žila. A tak mám tu hovnama pokrytou veverku u sebe v kanceláři a nevim jak jí pojmenovat.(15.8.2007)
AbelXavier
Zajimave, ze se z nepouziteho materialu dal natocit dalsi film. Kde je Will Ferrel tam je sranda, i kdyz Lost Movie neni lepsi nez prvni dil, i tady se naslo par scen ku zasmani, treba jizda autem kde se David Koechner vyznava k lasce k Ferrelovi, aniz by byly jeho city opetovany, nebo kdyz se zpravari ztrati v horach a dojde na myslenky zabit a snist jednoho clena ansamblu, pritom celou dobu za zady Ferrela jakoby nic vykukuji reklamni sloupy Burger Kinga. cekal jsem, ze se opet objevi konkurencni skupiny a dojde ke gladiatorskemu boji, bohuzel Ben Stiller musi stacit.(7.2.2006)
TaanStari
Pár scének je tam lepších než v Archonmanovi, akorát že jich tam je prostě málo... Takže pouze lepší průměr.(21.6.2010)
Boo
Je neuvěřitelné, jak dokázali z vystřižených scén udělat další film. Ale původní konec je mnohem lepší, i když tam není Amy Poehler a Maya Rudolph(27.1.2006)
Blackadder
Bláznivina, ale příjemná. Skoro celý Fratpack ;).(25.6.2008)