Reklama

Reklama

Země krvavého slunce

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Když je zavražděn tokijský guvernér Takayama, je povolán bývalý agent CIA Travis Hunter, aby jako znalec místních poměrů našel vrahy. Jako partner je mu přidělen mladý, ambiciózní agent FBI Sean Mac. Zatímco Hunter byl vychován v Japonsku a má pochopení pro tajemný, výstřední svět Yakuzy i její drsné zvyky, Mac se sice vyzná v předpisech, o japonských zvycích a pravidlech chování je však informován povrchně a často špatně. Přesto se jim podaří odhalit plán vůdce nové zločinecké organizace Kurody, který tvrdě a nelítostně stoupá v hierarchii organizovaného zločinu a chystá se vybudovat obrovskou síť obchodu s drogami ve spolupráci s Chenem a jeho čínskou organizací Tong. Kuroda bez milosti zabije každého, kdo se mu připlete do cesty, a zdá se, že to byl právě on, kdo zabil Takayamu. Aby si byl jistý, obrátí se na Kojimu, druhého nejdůležitějšího muže odnože Yakuzy, kterou řídí postarší Oyabun Ishikawa. Když mu prozradí, že nová Yakuza spojila síly s Tongy, shodnou se, že Kurodu je nutno zastavit. Když se mu však Hunter dostane nadosah, ocitne se v ohrožení každý, kdo je s ním nějak spojen. Poté co se obětí vrahů stane krásná Nayako, stává se Hunterův boj osobní záležitostí. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (116)

Marsik 

všechny recenze uživatele

NOVA HD - Stevenovi fandím a shlédnul jsem většinu jeho filmů, ale toto byl opravdu jeden z jeho nejhorších filmových počinů. Akce v podstatě žádná - jenom závěrečná vyvražďovačka meči. Iritovala mě neuvěřitelně hloupě se chovající mladá odnož japonské mafie. Když si člověk přečte recenzi a vidí tam slova jako Yakuza nebo Tongy, tak si řekne, že to bude asi dobrá akčňárna. Ale tohle bohužel nebylo ani průměrné. Z úcty k Seagalovi a díky kvalitnímu dabingu pana Štěpničky dávám 2 hvězdičky. 40% ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Stevenův comeback se opět nevyvedl. Sice je to možná o fous lepší, než několik pokusů minulých, ale stále to silně zavání "fušeřinou". Akce je neslaná nemastná, střih zbrklý a ta umělá krev je až moc vidět. Tvůrci to chtěli evidentně okořenit krvavými kousky alá Tarantino, ale výsledek je dost rozapčitý. ()

Reklama

HiddenDragon 

všechny recenze uživatele

"Rozsekam te na kusy!" "SMIK, SMIK, SMIK" :-D heheh no tak tohle byla scena, kde jsem proste vyprsknul smichy, a pak jeste zaverecny boss: "Neser me (Seagale)!........Arghhhhh chropt chropt" Aneb jak jsou sceny se Seaglem uzasne v tom, ze z naprosto vazne minene bojove sceny dokaze nekdy udelat dokonalou parodii :)) Ale abych mluvil k filmu: kupodivu jeden z mala koukatelnych "seagalovskych" kousku. Cesky nazev naprosto odpovida tomu, co uvidite :) tuna kecupu, useknute koncetiny a mrtvol vic nez v anticke tragedii. Dejem i nekterymi scenami je to porad Stevenova trapna klasika, ale hodne me tu bralo prostredi Tokia a to, ze je naprosta vetsina dialogu v japonstine...jednak mam tuhle rec rad, jednak to pusobi hodne realne (zvlast kdyz se jedna o film o yakuze)...aspon neco, kdyz uz ten zbytek Seagal zazdi :)...napriklad jsem nechapal proc vetsinu filmu Stevie septa, jak kdyby mel neco s hrtanem :) No mozna se zrovna vratil od foniatra, kazdopadne kdyz uvazoval o garderobe, ocividne si pred natacenim pustil Matrix :) Ale jak rikam, vylozene jsem se nenudil, kupodivu to melo jakztakz hlavu a patu, a vetsina bitek byla slusnych (samurajske mece jsou cool samy o sobe:) Presto jsem se ale nedokazal zbavit pocitu, ze jakasi "svrchovana pravomoc" FBI a CIA na uzemi Tokia je nejak vycucana z prstu....zajimalo by me, jaka je realita :) ()

Haymar 

všechny recenze uživatele

Proč?! Sám sebe se ptám: Proč, pořád ještě dávám Stevenovi šanci?! Nejspíš někde hluboko uvnitř stále doufám, že se ten starý-dobrý-hubený-mrštný frajer (s cejchem smrti, co ho Těžko zabít a to ani V obležení) zase vrátí. Nevrátí! Je pryč! Navěky! Místo něj tu je (a už navždycky bude) odulá koule v koženém županu s prasečíma očičkama... I když konkrétně tohle bylo ještě celkem snesitelný! ()

petaspur 

všechny recenze uživatele

Když Štefan začínal, tak to byl můj hrdina, od kterého jsem se chtěl naučit bojovat. Čas se však nedá zastavit, můj hrdina opuchl (zřejmě alergie) a v některých chvílích ve mně vyvolal pocit, že dneska už bych ho složil. Na druhou stranu musím uznat, že jsem viděl minimálně deset filmů, ve kterých je ještě daleko trapnější. Tohle se celkem dalo přežít. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (8)

  • V první bojové scéně s mladými mafiány na ulici jde vidět, že složitější chvaty a pohyby dělá místo Seagala jeho dublér. (rublik05)
  • Počas súboja v Kurodovom dome, kedy na tetovača zaútočí jeden z ochrankárov, má ochrankár na bielej košeli stopy od krvi už pred napadnutím. (johnsnow)

Reklama

Reklama