Reklama

Reklama

Země krvavého slunce

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Když je zavražděn tokijský guvernér Takayama, je povolán bývalý agent CIA Travis Hunter, aby jako znalec místních poměrů našel vrahy. Jako partner je mu přidělen mladý, ambiciózní agent FBI Sean Mac. Zatímco Hunter byl vychován v Japonsku a má pochopení pro tajemný, výstřední svět Yakuzy i její drsné zvyky, Mac se sice vyzná v předpisech, o japonských zvycích a pravidlech chování je však informován povrchně a často špatně. Přesto se jim podaří odhalit plán vůdce nové zločinecké organizace Kurody, který tvrdě a nelítostně stoupá v hierarchii organizovaného zločinu a chystá se vybudovat obrovskou síť obchodu s drogami ve spolupráci s Chenem a jeho čínskou organizací Tong. Kuroda bez milosti zabije každého, kdo se mu připlete do cesty, a zdá se, že to byl právě on, kdo zabil Takayamu. Aby si byl jistý, obrátí se na Kojimu, druhého nejdůležitějšího muže odnože Yakuzy, kterou řídí postarší Oyabun Ishikawa. Když mu prozradí, že nová Yakuza spojila síly s Tongy, shodnou se, že Kurodu je nutno zastavit. Když se mu však Hunter dostane nadosah, ocitne se v ohrožení každý, kdo je s ním nějak spojen. Poté co se obětí vrahů stane krásná Nayako, stává se Hunterův boj osobní záležitostí. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (116)

mzss1 

všechny recenze uživatele

Film je skvělej , už jen to pochopení japonských gangů , je zde popsáno vše důležité co se v gangu sluší a patří. Co se týče akce , tak film není přeakčnělej , ale má pevný příběh. Odhodlaný polda Seagal , který se s ničím nemaže. Souboj ke konci filmu v sídle Yakuzi je skvělej , takže pro mě zasloužených 82% **** ()

ssfan 

všechny recenze uživatele

V rámci roku 2005 to jde. Film má celkem zajímavý děj, akčních scén je tu hodně, Steven používá aikido, což je dobře. Parťák Matthew Davis občas zahláškuje, takže sranda také nechybí. Sympatické a originální exteriéry z Japonska také potěší. Hudba se mi také líbila. Myslím, že objektivní kvalita na 50%. Dám 5, ale líbilo se mi to na 4. ()

Reklama

Bauer 

všechny recenze uživatele

Nuda, nuda a nuda!! Ze začátku jsem si myslel, že půjde o nějakou pecku, přeci jen Seagal tam vypadá s brýlemi a s kulemetem docela i cool, ale smůla, zmýlil jsem se .Steven Seagal vůbec nic nehraje, sem tam předvede nějaké to bojové umění a to mu stale jde, i přes jeho tloušťku ale prostě už by těch filmu měl nechat a jít třeba učit děti bojové umění!! Film je opravdu katastrofa, ovšem má to jistě lepší scénář než takový Černý úsvit. Já jsem u toho filmu téměř usínal. Neříkám, že konec s mečem nebyl špatný ale když ve filmu byli nějaké akční scény, tak byli příšerně natočené. Jedna * s hodně odeřenýma ušima!! ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Stevo sa predstavuje v roli 160 kg superakcneho herca, ktory ma za ulohu zabranit spojeniu Japonsko -cinsko -bangladesskej mafie aby nedoslo k ovladnutiu ...... coho presne ? Piatich prilahlych galaxii ? Ani neviem poriadne. Jedno vsak viem, scenar k tomuto pisal asi sfetovany simpanz s pokrocilym stupnom demencie a mentalnej retardacie. K tomu akcne sceny stoja za hovno, dialogy su maximalne retardovane a 160kg superakcny Stevo ? ...... LOL. Herecka, reziserska a scenaristicka Zufalost. 5 % ()

Paldiny 

všechny recenze uživatele

Ak toto mal byť ten najnudnejší počin, si začínam myslieť, že mám čuch na špatné filmy, lebo som videl už tonu horších, než tento odohrávajúci sa na ďalekom východe. Tam sa ku kormidlu dostáva mladá arogantná generácia Japončíkov, čo kašle na zásady starých otcov a hodnoty im má pripomenúť Američan s ázijskou krvou. Šikmookí pankharti sú presvedčiví a nekompromisne chladnokrvní. Škoda len toho, že hlavný hrdina nedokáže zo seba dostať seba menšiu emóciu, preto aj tie najtragickejšie zistenia berie ako ušlý tiket z víkendu. No aspoň, že v týchto okamihov dorovnáva skóre zopár rýchlych chvatov a slušná rúbačka na ostrie noža, ktorá nectí prítomnosť svedkov. A posledná scénka ? Nečakaná pozvánka do pokračovania. Kde potom je ? ()

Galerie (20)

Zajímavosti (8)

  • V první bojové scéně s mladými mafiány na ulici jde vidět, že složitější chvaty a pohyby dělá místo Seagala jeho dublér. (rublik05)
  • Některé skladby, které jsou na soundtracku k filmu, složil, nahrál a nazpíval sám Steven Seagal. (Stocki)

Reklama

Reklama