Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Max Smart vypadá jako neškodný úředníček, ale jeho snem je stát se tajným agentem. Zatím pracuje jako analytik v hlavním štábu supertajné špionážní organizace Kontrola, která se specializuje na boj proti mocnému zločineckému syndikátu Chaos, vedenému bezohledným Siegfriedem. Podle Maxovy analýzy se nepřátelé začínají zajímat o atomové zbraně, ale dřív než stačí Kontrola něco podniknout, je štáb přepaden a vzápětí začnou nepřátelé z Chaosu likvidovat tajné agenty, jejichž seznam uloupili. Náčelník proti nim musí vyslat někoho, koho neznají, a tím je právě Max Smart. Je jmenován agentem 86 a jeho parťákem se stane krásná agentka 99. Mají vypátrat dodavatele zbraní Krštice a zabránit zneužití jaderného materiálu. Stopy je zavedou do ruského Smolenska. Cestou se neustále dohadují, Max je považován za teroristu, a poté dokonce vypadne z letadla. Kolegyně ho sice zachrání, ale musí se zbavit tlustého Araba, který je napadne. Dostanou se do Kršticova domu, proniknou do jeho počítače a Max s ním svede vítězný taneční souboj. V Moskvě sice padnou do Siegfriedovy pasti, Maxovi se však podaří uniknout a odhalit továrnu na zpracování uranu, maskovanou jako pekárna. Agent 23, který měl Maxovo hlášení ověřit, však v pekárně žádné stopy po uranu nenašel. Zatímco Max se ocitá v podezření, že je dvojitý agent, Siegfried připravuje zbraně, kterými chce zničit Los Angeles. Max pochopí, že je mezi agenty zrádce, a také kdy a kde má bomba vybuchnout. (TV Nova)

(více)

Videa (5)

Trailer 3

Recenze (513)

Cervenak 

všechny recenze uživatele

"Pánabeka, ferrari!" Nechcel som to vidieť. V traileroch sa mi nepáčila ani jedna scéna. A bol by som dobre spravil, keby som počkal na DVD. Zopár fórov luxusných (hlavne tie, ktoré búrajú mýtus o zaostalosti Ruska), Carell sympaťák, Anne by som po tomto filme kľudne obsadil za Laru Croft (je dosť sexy i akčná), záverečná akčná scéna parádna, ale... furt zostáva tak 60% hlušiny a trápnosti. ()

KarelR 

všechny recenze uživatele

Carell to zmáknul. Během úvodní půlhodinky jsem se ještě bál, protože půlka fórů byla slabá a akce měla poměrně zmatený střih, ale jakmile Smart sebral agentku 99 a vydal se do Ruska, bylo hotovo. Tahle špionská parodie rozhodně nejde ve šlépějích Bláznivých střel, ale nabízí vlastní styl humoru, který pramení z realističtějšího pojetí celého filmu, a ten tudíž působí jako plnohodnotná akční komedie, ve které létají do vzduchu auta, domy... i mečouni. Výborné gagy převažují těch pár slabších (pryč s kuželem ticha! :( ), odkazy a hláškami se nešetří a jedna překvapivě nadupaná akční scéna střídá druhou, přičemž v tom všem lítá Carell, jenž mnohem víc, než neschopné nemehlo, vypadá jako opravdový akční hrdina, který občas trochu přecení svoje síly a má kapku smůlu. Slušná je nečekaně i chemie mezi Carellem a Anne Hathaway a Alan Arkin nebo James Caan ze sebe ke konci filmu sypou tolik hlášek, že snad zapomněli na svoje kariéry vážných dramatických herců. Pár věcí ale přece jenom hází Smartovi klacky pod nohy. Krom zmíněného slabšího rozjezdu to jsou hlavně nevýrazní záporáci a trochu slabší příběh, jež především v závěru nabere kapku podivné obrátky (ač jsem si jistý, že to byl záměr). Taky nechápu, jak mohl někdo takhle zabít cameo Billa Murrayho. Ve výsledku je ale Smart povedenou záležitostí, které těch pár šlápnutí vedle nakonec odpustíte, protože do vás naleje spoustu energie a při vzpomínce na některé hlody se budete ještě dlouho smát. 7/10 P.S: Hláška s Chuckem Norrisem rulez! ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

O něco málo míň vtipný než Johnny English, ale přesto výborná zábava plná podařených gagů, který obstarává z 90% hlavně výbornej Steve Carrell a povětšinou se mu fakt daří a několik vtipků je fakt extrémně zdařilá úroda, mimoto se tady občas naskytne příležitost na dobrou akcí, která je hned využitá, takže i po týhle stránce toho film nabídnr docela dost. Ale přece jenom 110 minut je na komedii tohohle druhu, i když docela svižnou a akční, až moc. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Trevor Rabin: 1. Smart Dreams ,2. Get Smart Theme ,3. Cake Factory ,4. Theme (look one) ,5. Max Denied ,6. Max Takes A Bow ,7. Get Smart, film score: Dropping Like Flies - Trevor Rabin ,8. Theme (look two) ,9. Agent 23 ,10. Max Ejects ,11. Skydiving ,12. Laser Hallway ,13. Entering Moscow ,14. Rooftop Fight ,15. Max Calls 99 ,16. Theme (look three) ,17. The Big Chase ,18. Wish We Had More Time ,19. Smart Exit ,20. Theme (look four) , ()

predators 

všechny recenze uživatele

Tak tohle jsem opravdu nečekal. Ačkoliv se této věty vyvaruji, tak v tomto případě to jinak nejde. Bohužel, zde myšleno v tom horším slova smyslu, protože jsem nečekal takový brak. Absolutně nudný děj, vyumělkované postavy i jejich chování a snaha napodobovat a vykrádat podobné snímky, jsou jako pěst na oko:-) Byl bych rád přihmouřil oči, ale nemůžu hnout ani s jedním :-( Pro mě dost špatné a nudné... 20% ()

Galerie (53)

Zajímavosti (17)

  • Seriál se pokoušeli restartovat v polovině devadesátých let, ale bez úspěchu. Vzniklo pouze 7 epizod. (Rodriguez)

Související novinky

Zac Efron fasuje plovák

Zac Efron fasuje plovák

12.08.2015

Téměř neuvěřitelné se stává skutkem. Nejen že dostaneme celovečerní Pobřežní hlídku, ale vážně si v ní zahrají dva populární fešáci, kteří si úspěšně budují komediální kariéry. Jeden konec pláže bude… (více)

Zuřící býk vs. Rocky Balboa?

Zuřící býk vs. Rocky Balboa?

02.06.2012

I tak by se dal popsat projekt studia Warner Bros. a režiséra Petera Segala, který se naposledy předvedl s ucházející špiónskou komedií Dostaňte agenta Smarta. Komedie Grudge Match bude o dvou… (více)

Nahradí Jackmana Neil Patrick Harris?

Nahradí Jackmana Neil Patrick Harris?

01.11.2009

Nelekejte se, není řeč o roli Wolverinea. Hugh Jackman však s díky odmítl nabídku Billa Mechanica a Adama Shankmana, producentů nejbližší oscarové show (na jaře bude Hugh natáčet sci-fi The Real… (více)

Napoleonské války podle Carella

Napoleonské války podle Carella

19.10.2008

A podle Arthura Conana Doylea. Ten nepsal jen detektivky s Sherlockem Holmesem, ale i sci-fi (třeba slavný Ztracený svět) a historické romány. Příběhy o brigadýrovi Gerardovi míchají válečné… (více)

Reklama

Reklama