Reklama

Reklama

Scooby-Doo a invaze vetřelců

  • USA Scooby-Doo and the Alien Invaders (více)
všechny plakáty

Scooby a jeho partia uviazla vo vzdialenom púštnom meste. Potom, čo Shaggy a Scooby utekajú pred mimozemšťanmi a sú vtiahnutí na kozmickú loď, sa zamilujú. Po krátkej dobe nájdu jaskyňu, kde sú dôkazy, že mimozemšťania nie sú skutoční, ale adrenalín im poriadne stúpne, keď sú prichytení a takmer hodení do hlbokej diery. (TV Markíza)

(více)

Recenze (15)

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

Scooby-Doo a mimozemšťania.. zaujímavá kombinácia. Mám aj obľúbenejšie Scooby-Doo filmy ale tento rozhodne nebol až tak zlý ako sa tu to hodnotenie k nemu tvári. Bolo zvláštne vidieť zamilovaného Scoobíka a Shaggyho. Spokojnosť. ()

Reklama

blondboss 

všechny recenze uživatele

Ďalší Scoobyho príbeh z tých vydarenejších, ktorý pobaví, má dobrú odľahčenú atmosféru a ktorý nesklame ani animáciami na tú dobu prepracovanými. Poteší aj účasť všetkých členov tímu Mystery Incorporated a Scoobyho hlášky opäť fungujú. Takže účel to stále plní a za mňa štvrtá hviezda je v tomto prípade povinnosťou. 70 % ()

Lilith03 

všechny recenze uživatele

Moc krásný SD film, který funguje po všech stranách. Režie Jima Stenstruma je má nejoblíbenější, jeho styl je originální, vtipný ale i srdečný. To je také důvod, proč je tento film můj nejoblíbenější. Na konci vždy pláču, láska triská přes obrazovku až k vám domů. Romantická linka tento film táhne. Jinak všechny postavy mám v podání těchto tvůrců nejraději, na rok 2000 je krásná animace a každá postava je tou nejlepší verzí sebe sama. Fred je skromný, sympatický, milý a k Daphne něžný, ta je milá, vtipná a nesobecká. Velma je chytrá, ale i zábavná a rozhodně s ní není nuda. Shaggy a Scooby jsou trdla jako vždy. ()

Zajímavosti (2)

  • Film je věnován Mary Kay Bergman, dabérce Daphne Blake, která zemřela krátce po dokončení snímku. (Terva)
  • Protagonista, který ztvárnil muže u večeře v kostkované košili, se objevil i v pokračování s názvem Scooby-Doo a duch čarodějky (1999). (Terva)

Reklama

Reklama