Reklama

Reklama

Scooby-Doo a ostrov zombií

  • USA Scooby-Doo on Zombie Island (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Scooby-Doo a jeho přátelé se znovu setkali, aby vyřešili tu nejstrašnější záhadu ve své kariéře. Legrační parta se vydává na záhadný ostrov pátrat po tajemném duchovi piráta Moonscara. Ostrov je však plný husí kůži nahánějících duchů a strašidel, se kterými se naši detektivové setávají...a chvíli to vypadá, že tohle dobrodružství bude tím posledním.Scooby-Doo a ostrov Zombie je tou nejveselejší příhodou všech dob, která vyniká množstvím legrace, napětí a báječným hudebním doprovodem. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (35)

štísko 

všechny recenze uživatele

Takto laděné filmy bych za rodinné, potažmo dětské vůbec nevydával. Jako horor to není špatné a kdo si chce užít pár šoků, tak určitě nebude zklamaný. Já bych ale filmi s polorozpadlými zombiky svoje děti nekrmil. Dávám jednu hvězdičku, protože tenhle díl rozhodně mezi filmy pro děti nemá co dělat. Kdyby to bylo určeno čistě pro dospělé, tak bych dal víc. ()

matthew.17 

všechny recenze uživatele

Jeden z mojich obľúbených filmov o Scoobym (ak nie najobľúbenejší) Film sa drží svojej seriálovej predlohy, zároveň sa ale posúva ďalej s oveľa strašidelnejšími záporákmy. V Scoobym sú akési "zvraty" rarita, ale tu naozaj nečakáte ako ten filn dopadne a to čo od začiatku vyzerá byť ako klišé na ktorom filme stavia je úplne iné ako by sa zdalo =) 5* ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Z dílny H+B jsem jako kluk miloval psa Filipsa s neodolatelným hlasem J.Brudera, stejně jako Méďu Béďu. Rošťárny Scooby-Doo mě poněkud minuly. Ovšem tenhle film mě velmi potěšil. Už úvodní scéna jak vystřižená z hammerovského hradu odehrávající se uprostřed půlnoční bouře příjemně naladila. Na setkání se zombie příšerami bylo nutné chvilku vyčkat, ale příšery vstávající z hrobů, vynořující se z močálů a kostry obalující se masem neměly chybu! A což proměna v kočičí démony! Kam se hrabe královna měnící se ve stařenu ve Sněhurce, která mě ještě několik nocí po zhlédnutí v kině děsila. Zkrátka perfektní strašidelný film v pravých chvílích odlehčený humorem. Co jediné mně vadilo - četné konzumace jídla, co konzumace, přímo orgie! V půlce už mi kručel žaludek do rytmu a ještě před koncem jsem zvládl krátkou trasu TV-špajs-lednička-TV. Není divu, že celý film je přímo elektrizující, když jeden z tvůrců se jmenuje Fukushima... ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Než schrastím všechny díly seriálu (seriálů), poohlédl jsem se i po samostatných filmech a jako první padla volba na případ odehrávající se na „ostrově zombií“. Jak už jsem poznamenal, animované zpracování Scooby-Doo se mi líbí víc, než to zfilmované, takže jsem zavzpomínal na dávné dětství, kdy jsem si to coby dítě užíval a nechal se i po letech vtáhnout do humorného děje. Nejvíc si mě kromě hlášek získala samotná hudba Stevena Bramsona a spol. I ona dopomohla k navození slušné hororové atmosféry. Samozřejmě nesmím opomenout ani prostředí močálů, plantáží feferonek a kupodivu mi absolutně nevadila přítomnost „zombíků“. ()

Vitasek123 

všechny recenze uživatele

Zlatá stará éra Scoobyho. Jednoznačně nejlepší film, který má všechno co dobrý Scooby film má mít. Zajímavý příběh, stašidelné scény, dobré vedlejší postavy a dávku humoru, který rozhodně neurazí. Bylo strašně super postupné odhalování ostrova a jeho historie, která není tak růžová jak se zdá. Vyvrcholení parádní, stejně tak jako příšery 9/10. // Jen je škoda, že o několik let později museli autoři trochu ubrat na strašidelnosti kvůli několika stížnostem od rodičů. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (3)

  • Film je venovaný Donovi Messickovi, ktorý ako prvý prepožičal svoj hlas postave Scooby Doo. (riso677)
  • Natočené podľa nedokončenej epizódy série Swat Kats (1993) od Glenna Leopolda s názvom "The Curse of Kataluna". (riso677)
  • V tomto filme šoféruje "The Mystery Machine" po prvý krát niekto iný ako Fred. (riso677)

Reklama

Reklama