Reklama

Reklama

Off the Map

(koncert)
  • USA Red Hot Chili Peppers: Off the Map
všechny plakáty
Hudební
USA, 2001, 117 min

Obsahy(1)

JOHN FRUSCIANTE vystřídal Davea Navarra na postu kytaristy a konečně je znovuzrozená kapela Red Hot Chili Peppers v sestavě, ve které se proslavili nejvíce. Hrají nejen hity jako Scar Tissue, Under the Bridge, Give it Away a Suck My Kiss ale i coververze od Boba Dylana nebo Jimiho Hendrixe. Nechybí ani FLEA-ho song Pea nebo osmiminutový Sir Psycho Sexy. (KlárkaS)

(více)

Recenze (5)

Troll 

všechny recenze uživatele

Energie, výborný setlist (čítající hlavně pecky z dvou nejúspěšnějšísch desek kapely - BSSM a Californication), zajimavá image (především číro zpěváka Anthonyho) na jedné straně. Slepenec více koncertů (ne úplně vhodné střídání záběrů během jednoho songu, kdy vidíte bubeníka pokaždé v jiném oblečení) a plochý zvuk na straně druhé. Škoda, tohle DVD mělo velký potenciál, ale ten zůstal využit tak nějak na půl cesty. Proto slušné 4*. ()

depp 

všechny recenze uživatele

Off the Map je záznam ze dvou koncertních vystoupení redhotů, kteří tehdy propagovali své poslední album "Californication". Z kapely sálá ohromná energie a všichni na pódiu skáčí a předvádí ohromnou show. Kromě svých pecek hrají i předělávky například Jimi Hendrixe, či Boba Dylana. Je to nejlepší koncertní DVD co jsem zatim spatřil! ()

rhcp44 

všechny recenze uživatele

Bez nadsázky nejlepší koncertní DVD. Samozřejmě pro mě. Ovšem rozhodně stojí za sehnání. Z celého záznamu a de facto z celé kapely sálá ohromná energie a odhodlání. Prostě taková kultovka na první poslech. ()

Annden 

všechny recenze uživatele

Na Slane Castle to nemá, ale i tak je to děsně fajn. Líbí se mi punkovější image celé kapely. A Sir Psycho Sexy v nejlepší verzi, jakou kdy zahráli. ()

Reklama

Reklama