Reklama

Reklama

Do hlavní dějové linie jsou zasazeni tři profesionální odstřelovači. Hartman – odstřelovač policejní jednotky. Ching – bývalý policista uvězněn za nešťastné zabití rukojmí při akci. A poslední je nováček u policejních sborů OJ. Ching dává za vinu Hartmanovi, že byl uvězněn a jakmile ho propustí z vězení pokouší sabotovat Hartmanovu práci a hlavně chce nasimulovat událost, kvůli které byl uvězněn. Aby získal Hartmanovu pozornost jako rukojmí použije jeho dceru. Do toho se přídává OJ, jehož vzorem je právě Hartman, a tak se všichni tři pouští do strhujícího souboje odstřelovačů v hongkongských ulicích. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (37)

Krysap 

všechny recenze uživatele

Kupodivu docela nuda, ačkoliv akce tam bylo víc než dost. Fandila jsem samozřejmě Lincolnovi, protože mezi policajtama nebyla ani jedna postava, o který by člověk měl šanci se dozvědět něco víc. Docela mi vadila i ta rádoby cool kamera, protože velká část filmu vypadala spíš jako náborový video nebo reklamní klip. Vtáhla mě až závěrečná přestřelka, ale nějak nechápu, proč se nechala půlka policie vystřílet schovaným sniperem, když by stačilo použít třeba nějakou infračervenou kravinu nebo tak něco.. No, ale to by asi nebylo tak napínavý. :-) ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Souboj elitních sniperů ve městě, jo zní to moc pěkně, ale konečný zpracování už je horší, příběh je neucelenej a tim pádem roztahanej a nudnej a postavy se mi celkem silně pletly, takže sem většinou nevěděl kdo kde co zrovna dělá a navíc ani sniperská akce neni kdovíjak hustá a to je to to nejlepší, co se tady dá sledovat. 2,5* ()

Reklama

Martin741 

všechny recenze uživatele

Dante Lam ma z reziserskej kariery klasicku sinusoidu, po fakt genialnom filme Beast Stalker 2008 som ocakaval dalsiu pecku od Lama ako rezisera. No a velke sklamanie, traja sniperi, jeden chce nasimulovat podmienky, za akych ho strcili do basy. Nuda, nuda, púlane tempo, zas nuda a do toho vatovo plane kokoti plky. Ze sa parkrat vystrelilo je mi u prdele - to sa bezne dialo aj u Dudikoffa a ake srance v 90. rokoch tocil, jedna hruza vedla druhej. Tu to vidim rovnako  : 6 % ()

Dubro 

všechny recenze uživatele

Pekne sme si zasnajperovali v Hongu Kongu a môžeme rekapitulovať. V prvom rade zamrzí, že projekt nezobrala do papŕč Južná Kórea, ktorá dnes točí určite lepšie a obsadzuje filmy hercami, z ktorých nie je človek dopletený ako chrbtový kôš. V druhom rade snímok poškodil likvidačný zostrih na hoďku a pol a tak pri tejto stopáži a tej ich hatlanine s titulkami o nejakom hlbšom vykreslení postáv môžete akurát tak snívať. Neuveril som nikomu ani nos medzi očami. Hudobný doprovod tomu tiež vtisol pár faciek a celé to drží pokope asi ako pes ježa. No nebudem trhať kolektív, veď do trojky sa to určite zmestí. ()

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Pozor na sniperov, hlavne na sikmookych, ktory su fakt skveli vo svojej praci:) Film na moj vkus vyzeral tak nejak chaoticky a vobec sa nevedel poriadne sustredit na jednu vec a pripadalo mi to ako preskakovanie z jedneho miesta na druhe a bolo to take rozkuskovane. Zaver filmu bol najviac akcny a zbesile prestrelky akoze sniperov nemali dlhu zivotnost voci tomu jednemu, ktory ich bez problemov likvidoval bez mrknutia oka:) ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama