Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bohatá podnikatelka chce v zájmu úspor na daních investovat velkou sumu peněz, ale neví kam. Náhodou se dozví o starodávné továrně na výrobu čokolády ve Francii, která má finanční problémy. V továrně se setkává se sympatickým Ericem, který netuší, jaké jsou její záměry. On zase před ní zatají, že je šoférem majitele továrny. Zamilují se do sebe, ale když odhalí její zájem o továrničku, považuje to za bezohledné zasahování do starých tradic (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

cariada 

všechny recenze uživatele

Náhodou jsem se na tohle podíval v tv a poměrně jsem se zasmál. Nenáročná komedie o koupě jedné čokoládovny a vše co se kolem toho přihodí. Na nedělní odpoledne je to koukatelný film ,který neurazí a pobaví. ()

Oskar 

všechny recenze uživatele

Nedá se říct, že by to byl nějak špatně natočený film, ale je prostě... k uzoufání nudný. Komedie? Ani náhodou. Romantický film? Bo Dereková mě přímo odpuzuje a případné půvaby Roberta Hayse ocenit nedokážu. Tož tak. ()

wayne99 

všechny recenze uživatele

Ale kdepak, Bo Derek je pořád pěkná ženská, i když její kouzlo už nezabírá tak, jako když hrála s Dudley Moorem ve filmu Kus – mimochodem vynikající komedie. Pravdou však je, že tenhle film je celkem nuda a nic kromě Bo Derek vás na něm neupoutá. A Robert Hays hrál taky v podstatně lepších filmech. Celkově je to slabota a ta druhá hvězdička asi jen kvůli Bo Derek. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama