Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když se Lowryho rodina rozhodne vzít si domů fenku krásného zlatého retrívra, ještě netuší, jaké překvapení jim tento krok přinese. Fenka Pilot totiž čeká štěňata! Děti se snaží najít pro malá štěňátka nové domovy, ale obětavá matka Pilot vždy své malé najde a přinese je domů ke své rodině. Pilot tak nepřímo ukáže Lowryovým pravou sílu rodinného pouta. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (7)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Hodně slabé hodnocení tu má tento rodinný filmeček, který se mi zas až tak špatný nezdál, jak ho tu někteří popisují. Příběh byl sice prostší, ale mě se líbili hlavně ty štěňata. Mám pro psy slabost, takže jsem dokázal přehlídnout i některé nedostatky, které se zde objevili. Herecké výkony byli rovněž průměrné, no a v určité pasáži nechyběly ani emoce. Takže já prostě tentokrát půjdu proti proudu. ()

Reklama

mustafa 

všechny recenze uživatele

Tento film mě utvrdil v tom, že vrchol filmů o psech byl první, lehce podprůměrný, Beethoven. Všechny ostatní filmy o pejscích jsou stupidní, nebál bych se se tento film nazvat vrcholem stupidity. Ono si stačí přečíst jen hrubý nárys děje, aby člověk pochopil, že se Pejskům má obloukem vyhnout, bohužel já to neudělal a asi toho nepřestanu litovat. Na druhou stanu jsem se naštěstí nedočkal něčeho tak roztomilého jako je mluvící pejsek, takže i díky tomu dávám tomuto filmu jednu hvězdičku. Jinak fakt nevim, pro kterou cílovou skupinu byl tento film natočen. Tohle se nemůže líbit snad nikomu, teda aspoň si to myslim. Na snímku je hodně vidět, že nemá žádné ambice a je to opravdu jenom televizní film. ()

D28 

všechny recenze uživatele

Tento film nie je a nemôže byť zložitý, pretože je pre malé deti.Pre také, ktoré rozhodne žiadny komentár nestvoria, takže to robím za ne."Havkovia sú stráááášne milí, ale nemáme ich len pre zábavu, treba ich očkovať, kŕmiť, dávať pozor, aby sa im nič zlé nestalo a hlavne ich musíme mať radi.Nesmieme byť sebeckí "...a nedopriať aj malým divákom radosť z filmových zvieratiek a trochu toho dospeláckeho poučenia.Haw. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama