Reklama

Reklama

Danielle Steel: Moji synové

(TV film)
  • Česko Moji synové (více)

Obsahy(1)

Za Marielle (Lisa Rinnaová) přijíždí na návštěvu rodiče z Ameriky. Nelíbí se jim jejich zeť Charles (Maurice Godin), kterého si Marielle vzala proti jejich vůli a má s ním syna Andrého. Oba jsou rádi, když se konečně vrátí do Ameriky. Odjedou se synem na venkov. Marielle si hraje se synem, když přijde sousedka požádat o pomoc. Marielle se na okamžik otočí, Andrému spadne míč do vody a on za ním. Když Marielle vytáhne Andrého z vody, není mu už pomoci. O dva roky později, je Marielle propuštěna ze sanatoria, kde se léčila, jelikož se vinila ze smrti syna i rodičů. Charles za ní přijde do sanatoria před propuštěním, ale Marielle, s ním být už nechce, jelikož v něm vidí tvář syna a vrací se do rodné země, do Ameriky. Snaží se sehnat zaměstnání, ale moc se jí nedaří. Rozhodne se navštívit přítele svého otce Malcolma Pattersona (George Hamilton) a ten jí nabídne, že muže pracovat pro něj, jelikož studovala historii, umí francouzsky a německy. Po pár měsících ji požádá o ruku, což Marielle nejdřív odmítá, kvůli své minulosti, ale nakonec si Malcolma vezme. Malcolm chce aby se starala o dům a dávala rozkazy služebnictvu. Malcolm chce strašně moc dítě, ale když po půl roce není Marielle ještě těhotná je velmi nepříjemný. Po devíti měsících manželství, konečně Marielle otěhotní a Malcolm ji zahrnuje dary. Narodí se jim syn Teddy, ke kterému Molcolm najal chůvu ještě před jeho narozením. Malcolm se snaží Teddyho jen rozmazlovat,  což se nelíbí Marielle. Malcolm se chová k Marielle chladně a Marielle zjišťuje že nebývá často ve své posteli. V den, kdy je výročí úmrtí jejího syna Andrého, jde zapálit svíčku do kostela, kde se nečekaně potká s prvním manželem Charlesem. Večer dostane od manžela nové večerní šaty, jelikož jsou pozvaní na německou ambasádu. Další den, když je Marielle s Teddym na procházce v parku, potká opět Charlese, který je vzteklý, když vidí, že má Marielle syna. Malcom odjel na služební cestu a večer je unesen  Teddy. Vše nasvědčuje tomu, že Teddyho unesl Charles a při domovní prohlídce se ve sklepě jeho domu nalezne Teddyho pyžamo. Jediná Mariella věří, že Charles to neudělal a má na své straně, alespoň částečně i vyšetřovatele... (TV Prima)

(více)

Recenze (9)

laik_60 

všechny recenze uživatele

od sobaše Marielle snovým manželom to cele smrdelo, Napokon to Steelova dokončila jednoducho "zahradníka od začiatku je vrahom" :) , škkoda toho sladkeho koniec. Aj jo. :( ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

D. S. po 50té. A opět špatně, proč jen režiséři točí takový blbosti? Nebojím se říct že s trochou času a námahy bych zplodil lepší dílo než to co píše Steelová. Tohle i přes celkem dobré herce je jen další televizní romanťák který se mi nelíbí. Škoda že jsem zaklínal HArlequin protože teď bych jí chtěl místo tohohle. ()

Reklama

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Danielle Steel a její romantické drama lehce podobné Výměně s Angelinou Jolie. Matce je unesen sny v třicátých letech minulého století a řeší se, proč to "udělal" její bývalí manžel. Celé je to hodně naivní a rádoby dramatické, ale vcelku potěší prostředí i snaha o trochu známější tváře v hlavních rolích. Pro tu přehnanou jednoduchost, nulové napětí a "nic navíc" je ta jedna hvězdička asi akorát.... Tohle je film pro jiné diváky než jsem já. ()

Colonist odpad!

všechny recenze uživatele

Jelikož se film odehrává ve 30. letech, měli tam po půlhodině vtrhnout gangsteři a všechny postřílet. To by byl pro diváka ten nejlepší happy end... ()

arcticsky 

všechny recenze uživatele

Přiznám se - obdržel jsem box DVD s filmy podle Steelové a toto je 11 za poslední měsíc, který jsem viděl. Spolu se Střípky vzpomínek druhý alespoň "průměrný". Velmi výrazná hlavní představitelka, chladný Hamilton, kašpar z Připoutejte se prosím Hays a pěkné staré káry - to jsou klady tohoto na Steelovou koukatelného filmu. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama