Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Negi Springfield složil zkoušky na magické akademii. Je mu deset, a aby se stal plnohodnotným čarodějem, musí projít zkouškou v reálném životě. Dostane za úkol učit v Japonsku angličtinu. Je předhozen třídě, ve které jsou pouze dívky. Ty Negiho berou spíš jako roztomilého plyšáka než učitele. Navíc jsou dívky v této třídě všechno, jen ne normální. K Robotovi, Duchu, Upírovi, Ninjovi, Sniperovi a dalším si Negi bude muset najít cestu. Bude jistě obtížná, ale nakonec si u dívek pomalu získává respekt a přátelství. Bohužel pro něj to některé dívky s přátelstvím až moc přehánějí. Velice vtipné anime, ve kterém ale nechybí ani akce a velice zajímavý děj. (Nerat)

(více)

Recenze (3)

Vavča 

všechny recenze uživatele

Je to vůbec možné? Tak dobrý seriál a žádné bližší informace ani hodnocení od zdejších otaku?! Tak to trošku napravím. Negi Springfield je chlapec, který právě přicestoval z Walesu, má učit třídu plnou holek, je kouzelník, ale nikdo se to nesmí dozvědět, naneštěstí pro něj to zjistí žačka Asuna(která pálí za jiným učitlem a chce jeho pomoc za mlčení), tahle dvojka spolu bude za jistých podmínek spolupracovat. Ano je to trhlá harem comedy, ale zároveň shojo-kouzelnická akce, charaktery některých dívek vás určitě pobaví, spousta situací a zápletek má vtipné zakončení, nestaví to pouze na vtípcích, série občas i zvážní nečekaně. Muzika je také poněkud "divná", ale oblíbil jsem si ji, zejména opening a některé melodie ze série. Ještě existuje série Negima?! z letoška, ale tu jsem bohužel ještě neviděl, bere si premisu z této série a zpracovává ji trochu jinak. ()

Genryuusai 

všechny recenze uživatele

Jak se předloha tohohle seriálu může ve všech žebříčcích řadit mezi shoneny je mi celkem záhadou, ale jako shojo nebo slice of life to je asi docela ucházející. ()

Reklama

Reklama