Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Richard Howland (Charlton Heston), všemi zvaný král, je bohatý farmář žijící se svou sestrou Sloane (Yvette Mimieux) a švagrovou Laurou  (Elizabeth Allen) na Havaji. Když se Sloan vrátí z univerzity zpět domů, oznámí bratrovi, že se chce vdát za Havajana Paula Kahanu (James Darren), s čímž její bratr nesouhlasí, protože není běloch, i když on sám udržuje milostný poměr s Číňankou Mai (France Nuyen), která s ním otěhotní. Na oslavě zasnoubení Maiin bratr Bobbie (Marc Marno) napadne nožem Richarda, protože si nechce vzít jeho těhotnou sestru... (HTB)

(více)

Recenze (3)

shantim 

všechny recenze uživatele

Poslední dědic malého kolonizovaného ostrova brání zuby nehty svá práva vládce a snaží se rozhodovat i o osudu svých nejbližších. To se mu málem nevyplatí. Nakonec přichází jeho prozření a s ním i happyend. 62% hvězdiček ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Neviem co kto videl, ja viem len ze tam bol ostrov a zajeby okolo neho. Jo a chcel som vidiet vsetky filmy Charltona Hestona : 77 % ()

Reklama

majo25 

všechny recenze uživatele

Vynikajúci Charlton Heston v roli, aká mu náramne sedí. Elitná havajská rodina s tvrdými hlavami ako diamant, nie nepodobná s rodinami napr. amerického Juhu. Téma rasizmu sa tu mieša s tvrdohlavosťou a pýchou a skoro každý má nejaké maslo na hlave. A všetci vieme, že pýcha predchádza pád. Romantická linka je našťastie po celý čas v úzadí a tak sa príbeh vetví do viacerých strán. Škoda, že sa nepretriasa aj moc a manipulatívnosť, malo by to silnejší náboj. ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama