Reklama

Reklama

Malý indián

Obsahy(1)

Malý Patoruzito je späť tu a s ešte väčším dobrodružstvom ako v prvej časti. Jeho kmeň ho požiada, aby ho počas národnej prehliadky viedol v promenáde. Patoruzita táto ponuka teší, ale zistí, že sa stratila jeho najlepšia kamarátka Malen. Akonáhle sa vráti na miesto oslavy, začína sa pred ním odkrývať tajomná skutočnosť... Patoruzito musí nájsť Malen! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Původem z Argentiny jsem toho moc neviděl, ale zato to stálo za to. Patoruzito je však hodně bídný animák, ve kterém je špatně vlastně všechno. Animace nestojí za nic. Děj je člověku jasný asi tak po pěti minutách. Emoce neexistují. A nejhorší je na tom to absolutně nezajímavé prostředí, i když by měla Patagonie podle všech předpokladů táhnout. 25% ()

hiczech 

všechny recenze uživatele

Nevím proč, ale tenhle kousek mne příliš nezaujal. Nechci kritizovat to, že se tam i zpívá (španělština se mi naopak moc líbí)... ale v každém případě mám pocit že se toto dílko opravdu moc nezdařilo. Možná mi chyběly lepší, propracovanější dialogy nebo to bylo tou hrubší animací... Nevím. Prostě mi tento snímek moc nesedl. Ovšem nechci nikoho odrazovat. Bude se zcela jistě líbit těm, kteří mají rádi příběhy se šťastným koncem bez ohledu na způsob podání. ()

Reklama

Milivoj 

všechny recenze uživatele

Pozor na DVD s tímto filmem od Intersonicu! Malé děti možná ztratí nit, protože písničky doplňující děj, nebyly přezpívány a zůstaly ve Španělštině. A když starším dětem pustíte titulky, kde písničky přeložené jsou, zase se vás budou ptát proč něco jiného postavičky říkají a něco jiného (občas i významově) se tam píše. Kromě toho mi přijde zhůvěřilé pouštět si film v českém znění s českými titulky (a originální zvuk byste na DVD hledali marně). Škoda, příběh samotný zase tak špatný není (možná zbytečně okatě mravoučný) a film bych vcelku doporučil ke shlédnutí, ať už dětem nebo nám infantilnějším. ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Dobrodružný argentínsky animák síce animáciou neexceľuje, ale ani neurazí. Chybou bolo podľa mňa miešanie 2D a 3D animácie, kedže hlavne tá 3D je dosť nekvalitná. Príbeh - aspoň pre deti - je inak fajn, pre decká aj poučný, až na tie dialógy teda. Pre tých starších trochu infantilný, plný rôznych klišé. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama