Reklama

Reklama

Clementine

  • Jižní Korea Clementine (více)

Obsahy(1)

Policista Kim (Jun Lee) je propuštěn pro své brutální způsoby vyšetřování. Podsvětí ho najímá jako gladiátora do ilegálních zápasů v aréně. Jednoho dne se rozhodne ukončit svoji kariéru, protože se chce postarat o svoji dcerku Sa Rang. Gangsteři ji ale unesou a Kim se musí vrátit do ringu, aby jí vybojoval svobodu. Ocitá se tak tváří v tvář "Králi ringu" Jackovi Millerovi (Steven Seagal), muži, který ještě nikdy neprohrál. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

ClintEastwood

ClintEastwood (hodnocení, recenze)

"A v levém rohu nastupuje úřadující mistr světa v těžké váze Jack Miller (Seagal). Výška - 190 cm, váha - 130 kilo..." :-) To jsem šel totálně do kolen! :-)

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Tremono

Tremono (hodnocení, recenze)

Takhle nějak může dopadnout, když Seagal na dovolený v Jižní Koreji narazí na svůj fanklub (to "vyznání" Sa-Rang těsně před titulkama mluví za vše). Na rovinu se přiznám, že kdybych nevěděl, že se Saegal ve filmu prakticky neukáže, nejspíš bych se na to ani nepodíval, nejsem rozhodně fanda ;) Nejvíc zklamán bude ten, kdo se na něj těšil. Já od filmu čekal to nejhorší, proto jsem byl překvapený, že přes často stupidní dialogy, scény, co by se spíš hodily promítat během závěrečných titulek jako "zkažené", přes momenty, co se pokoušely něco silného sdělit, ale vyzněly komicky nebo trapně... přes to všechno jsem se dost dobře bavil, smál jsem se a kdo by mě viděl, mohl by si myslet, že se dusím. Prostě nesmíte tenhle film brát vážně a nesmíte od něj cokoli čekat! Subjektivně nejlepší film se Stevenem, co jsem zatím viděl.

krumpy

krumpy (hodnocení, recenze)

Tomuto filmu chyběli lepší bojové scény, lepší hlášky a taky děj u kterého by se tak dobře neusínalo. Ale film si ode mne zaslouží *** i když s odřenejma ušima.

Erl-king

Erl-king (hodnocení, recenze)

Steven Seagal je dobrej herec, ale že se propujčil k něčěmu takovému, u mě hodně klesl!!!!!

Frontera

Frontera (hodnocení, recenze)

Nevím proč dávájí jako hlavní hvězdu Seagala když se tam ukáže zhruba na 5 minut no hrůza- Seagale běž už do důchodu nebo nehraj v takových ubohých filmech

Stocki

Stocki (hodnocení, recenze)

I pro mne to je velké zklamání,nad dvě hvězdy jít prostě nemohu.Myslel jsem,že tam Steven bude hrát více než jen 4 minuty.Závěr sice dobrej a hlavní postava Dong-jun Lee taky celkem ušla ale z umění tam toho moc nebylo.Škoda no. **

Seag

Seag (hodnocení, recenze)

ľudia kde ste to videli????????????????????????????????pls piste mi,icq mam

Reklama

Reklama