Reklama

Reklama

Můj pes Buddy V

  • Česko Můj pes Buddy 5 - Volejbalista (více)

Obsahy(1)

Blížia sa prázdniny. Všetky deti sa tešia, iba Andrea nie. Jej najlepšia priateľka Tammy sa s rodičmi sťahuje do Kalifornie a trinásťročný Connor, ktorý sa iba nedávno prisťahoval do susedstva, nemôže Andreu vystáť. Keď sa však jeho tím plážových volejbalistov ocitne v úzkych, zavolá Andreu, aby doplnila družstvo. A Buddymu sa to zapáči tiež... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (12)

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Co dodat, prostě klasickej film o sportujícím zvířeti a tentokrát je to pes. Kdyby mi bylo šest let, tak bych z toho byl nadšenej a skvěle bych se bavil. Takhle se bavím taky dobře, ale na účet tvůrců. Je to neuvěřitelně trapné, hloupé a naivní. Ale je to určené pro děti, tak to musí být takové. ()

Hillock 

všechny recenze uživatele

Po přiblblé čtyřce jsem se obával, že další díl bude stejně přiblblý. Naštěstí jsem se mýlil. Pětka je správným způsobem přiblblá. Šerif vypadá jako čarodějnice z Mrazíka a Buddy s náhubkem mi připomněl učitelku chemie ze základky. Trochu jsem se zděsil toho kudrnatého kluka, protože to, co má na hlavě, mám v rozkroku. ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

Robiť pokračovania už aj tak dosť veľkých prepadákov, neviem, aký to má zmysel! Hlavne s ešte debilnejším scenárom! Jediná hviezdička je za sympatického psieho predstaviteľa. 20%. ()

Mr.Floyd odpad!

všechny recenze uživatele

Tak toto je už aj na mňa priveľa! Volejbal? Tak týmto tempom sa táto "slávna" filmová séria o malú chvíľu dopracuje k bojovým umeniam alebo šachu. Myslím, že najväčšiu radosť by mi urobilo keby v tom filme niekto do toho psa (nebojte sa, psi mám rád, ale ľudia sú v hraní predsa len o voľačo lepší) zasmečoval poriadnu šajbu! Chcel by som vidieť ako by to úžasný Buddy zblokoval :). ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama