Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tenhle dům je jako stvořen pro malé hnízdečko lásky. Mladá Jane se do něj nastěhuje s velkým nadšením. Ale s tímhle místem není něco v pořádku. Ve čtvrtém patře se v tichosti plíží zlo, které ovládne její strach a které ji denně terorizuje. Kdo má tyto hrůzy na svědomí? Stařenka, se kterou Jane sousedí? S podlomenými koleny se vyděšená dívka brzy dozvídá šokující pravdu, je už ale příliš pozdě... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (21)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Americko-kanadský snímek „Čtvrté patro“ ovládala především Juliette Lewis, která vás celou dobu baví a celou dobu ji budete sledovat, protože nechcete, aby se jí něco stalo, chcete, aby se zlu postavila, ať už bude mít jakoukoli podobu. A ona přesně tohle udělá. Bohužel v ostatní ohledech snímek „Čtvrté patro“ nijak nepřekračuje hranice průměrného napínavého thrilleru. Ale nezabředává ani do jeho bažin. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Bydlím v panelovém domě na sídlišti, takže o sousedských vztazích vím hodně a mohla bych o nich napsat román, ale rozhodně by nedosáhl hororových rozměrů. Občas se sice přihodí taková menší šarvátka, ale vždycky se to řeší v klidu z očí do očí. Na herečku Juliette Lewis se asi budu muset zaměřit, protože mě začíná zajímat. Kdyby se tenhle film uchopil trošku jinak, byla bych mnohem spokojenější. ()

Reklama

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Starý dům, potemnělé chodby, souseda nepotkáš jak je rok dlouhej, z okna vidíš do jiných bytů a pak je tu sousedka z třetího, která má ráda klid. Jenže Jane se teprve nastěhovala a začíná pociťovat, že něco není v pořádku. Teror teprva začne a bude záležet jenom na ní, kdo z koho! Ale je všechno, tak jak se na první pohled zdálo nebo...? 50% ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Zhruba po půlhodině vlažné atmosféry, kdy pro nás jediným zpestřením je Tobin Bell a poodhalená Juliette, se dočkáme konečně svižnější akce. Začne se totiž přiostřovat a především dívkám naskočí husí kůže. Že nemáte rády malinkaté hlodavce s dlouhým ocáskem? Nevadí tak na chvíli zavřete oči! Příznivci asijských specialitek si rovněž přijdou na své v podobě kroutících se housenek, ale to ještě pořád byla slabší káva. Slavnostní finále se totiž zatím ještě nekonalo a tak pokud překousneme nudné pasáže, kdy si Jane vypráví (stěžuje) svým známým a příteli, tak se dočkáme i výrazného zlepšení. Konečně se nám totiž začne poodkrývat, cože je to ukryté za dveřmi ve čtvrtém patře a kdo je oním záhadným agresorem. Atmosféra začne konečně nabírat hororový nádech, protože dosud šlo spíše o psychologickou podívanou. I tak však musím tvůrce lehce pokárat, že to trošku odflákli. Přece jenom jsem potom všem očekával něco trošičku jiného, ale i tak si film zaslouží průměrné hodnocení. Především díky slušnému hereckému výkonu Juliette Lewis, která se opravdu snažila ze sebe vymáčknout to nejlepší. Na rozdíl od většiny jejich kolegů jsem u ní nenašel skoro nic, co bych jí mohl vytknout. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Zklamání, těšil jsem se na Lewis která ač není moc hezká tak jí mám Od soumraku do úsvitu rád, těšil jsem se i na Hurta kterej je sympatickej a těšil jsem se i na Duvallovou ale tu jsem skoro nepoznal. A ani hudbu od Tylera jsem nezaregistroval, celý se to táhne, není to strašidelný a ten pokus o mysterioznost nevyšla a hlavní záporák byl k smíchu, nic extra. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v americkém New Yorku a v kanadském Saint John. (Terva)

Reklama

Reklama