Reklama

Reklama

Cesta do srdce černé magie
Michelle je mladá dívka, která se po dopravní nehodě probere z bezvědomí. Na obličeji má obvazy a nic si nepamatuje. Její noční můry ale napovídají, že udělala něco velmi špatného. Okolo ní se dějí stále divnější věci a dochází i k podivným vraždám. Michelle musí rychle poskládat střípky své minulosti dohromady předtím, než ji její činy dostihnou a zabijí. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (21)

obitus 

všechny recenze uživatele

Film jsem si samozřejmě pustil pouze kvůli účasti Combse a Scrimma, která byla, hlavně v prvním případě, pouze symbolická. Ostatní herci stojí za starou belu, i když hlavní hrdinka ve sprše byla příjemným spestřením. Příběh samotný je až překvapivě zajímavý a docela originální, bohužel jeho zpracování je natolik zoufalé, že táhne celý film ke dnu. Absence filtrů dělá ze Satanic home video, které si pustíte jen jednou a založíte mezi stovky jemu podobných. A to je škoda, protože nápad to mělo. ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Ach jo... Tady se tedy zase někdo dotkl čehosi, na co prostě neměl... (asi ani pomyslet...) . . . Docela zajímavý námět s prohozením identity a takto doslova ukoptěně >udělán< , že až jeden žasne. Navíc tedy s místy poněkud zmateným dějem, až se v tom divák trošku ztrácí. Nu, nejen Michelina logika měla trhliny, že... .-/ . . . Pointa nakonec pak je předvídatelná až běda, Annie Sorellová (hm, představitelka hlavní role a ani zde není uvedená...) ve sprše je rozkošná (na dvd nejlépe odkrokovat ;-), ale to je asi tak vrchol její herecké kreativity, o Satana (až na takovou postpubertální dívčí hru na satanistku) zase až tak moc nejde (tedy ještě krom těch snů, ale proč je vlastně Kayla měla, to by snad ani sám velký Šejtanáš nepobral...) a vůbec... Škoda, tématem to mohl být pěkný psychothriller, ovšem s jiným scénáristou, režisérem, kameramanem, střihačem a nakonec i těmi herci neherci... . . . Jedna hvězdička pak tedy snad jen proto, že na odpad jsou jiní adepti a taky za ten docela zajímavý a chytlavý ústřední hudební motiv, ten jsem si tedy v menu dvd nechal po vší té bídě chvíli hrát... - - - - - (Poprvé viděno 7.2.2009 na dvd, komentář zde jako druhý - 7.2.2009) ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

smutný případ žánrové nevyrovnanosti s původně slibným potenciálem... mohl to být celkem zajímavý mysteriózní krimithriller nebýt násilných pseudolekaček, slabého scénáře, nijaké hudby a prkenného herectví... no, takže vlastně všeho. jakž takž to zachraňuje pointa (byť i ta výše zmíněným zpackaná) a páreček obnažených hrudníků. jinak puls zdárně zůstával na bazální hodnotě. 30% ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

TAk tenhel film je zklamání na celé čáře. Režisér získal skvělé herce, skvělý scénář. Ale totálně ho pohnojil. Takhle nudnou blbost jsem dlouho neviděl. Combs se moc neukáže a i od Scrimma jsem čekal trošku víc než jen doktora. Příběh je celkem fajn ale nedokáže pořádně zaujmout a to nemluvím o tragickém zpracování. Vím že se jedná o totální béčko, ale i tak jsou efekty na děsné úrovni. ()

Pedestrian odpad!

všechny recenze uživatele

Horor, ve kterém je atmosféra budována pomocí tajemné postavy v kápi záhadně procházející před kamerou, umělohmotných pijavic a "děsně strašidelných" satanistických rituálů. Celé je to navíc strašně nezajímavé, nudné, zle zahrané a ještě hůře zrežírované. A hvězdičky za obnažená ňadra už dávat nehodlám. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Podle mě měl tenhle film docela solidní potenciál k úspěchu, ale za předpokladu, že by se ho ujal jiný režisér a obměnilo se pár herců. Takhle to je jen další z řady zbytečných filmů, kterých existuje již celá řada. Půjde jen o další čárku v mém seznamu hororových filmů, ale nevím jestli si jej ještě někdy pustím. Samotný scénář není vůbec originální a nabízí pouze již několikrát okoukané téma. V nočních můrách či snech se dočkáme alespoň několika hororových náznaků, kterých je tady opravdu málo. Jejich kvalita sice není moc dobrá, ale několikrát mě zaujaly, protože se tu objevilo pár výjimek, na kterých je vidět snaha diváka zaujmout a vystrašit. Většinou však zůstalo jen u snahy. Některé dialogy jsou doplňované sprostými hláškami, většina z nich je však naprosto trapná. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

No, žádnej majstrštyk to rozhodně není, člověk musí filmu pár věcí prominout (takřka televizní zpracování; sestavit roztříštěnou lebku do jiné podoby? Ale když to jde ve filmech o Jamesi Bondovi, proč by to nemohlo jít v hororech, no ne?), ale mě to přesto docela bavilo a hlavně jsem byl zvědavý na konec a jak to vlastne skončí. A taky nahý dívčí rozkrok se dneska ve filmech už vidí málokdy :-) (ono to teda na kvalitě snímku nijak nepřidá, ale docela mě to překvapilo). Nečekejte nic ultra satanistického, to je jenom pomocná berlička k zápletce. Zážitek za 2,5*. ()

Petrus1 

všechny recenze uživatele

Nečekala jsem od toho vůbec nic. A dostala jsem nic moc. Ale na to, že to bylo obyčejné béčko, se mi základní myšlenka celkem zamlouvala. Kdyby z toho tvůrci vyhodili téma satanismu a trochu víc to propracovali, mohl z toho být docela solidní béčkovej thriller. Jako samože tam zase byly prapodivné úchylárny – rekonstrukce obličejových kostí bez jediného následku (navíc, když holčině sundali obvaz (ono to teda vypadalo spíš jako sádra), měla pod ním namalované oči a lesk na rty. V baráku jsou tři mrtvoly a děvče se jde v klidu osprchovat (to asi proto, abychom ani tady nebyli ušetřeni pohledu na kozičky a pozor! v tomto případě i klín (bohužel teda dívčí :-))) a pak si v klidu ručníkem suší suché vlasy, ze začátku si taky užijeme naprosto zbytečných debat (například o podpatku v oku) a tak. To by se ale dalo všechno odpustit. Dokonce jsem přemýšlela, že dám hvězdičky dvě, ale jednu věc prostě odpustit nemůžu…když už teda někdo chce točit něco, co má zavánět satanismem, měl by aspoň vědět, jak vypadá Bafometova pečeť alias obrácený pentagram! Ale odpad! taky nedávám, myslím, že narazím i na jiný pecky, ke kterým se to bude hodit víc :-) ()

helraiser 

všechny recenze uživatele

Hodně velká nuda za kterou jsem zbytečně vysolil 50Kč. Nulová atmosféra, otřesné herecké výkony a hlavně obrovská nuda. Rozhodně nepočítám s tím, že se na to ještě jednou podivám jelikož se jedná jen o ztrátu času. ()

Foo 

všechny recenze uživatele

Jeden z lepších hororů, co jich vychází v papírových obalech mnoho. Aspoň se jim netřásla kamera, což se u většiny říct nedá. Ale jinak nic zajmavého. ()

Wann odpad!

všechny recenze uživatele

Příšerný triky,příšerný efekty,příšernej film .... no a .... víc vlastně říct nemohu.( po 10-ti minutách jsem to vypl) ()

RetroMan 

všechny recenze uživatele

Film nic moc, ale dalo se na to koukat. Jedna * za napětí (ano pravdu tam je), a druhá * za zajímavý překvapivý závěr. Alespoň že je představitelka pohledná holka. ()

Pitryx odpad!

všechny recenze uživatele

Neplnoletou hraje baba, co vypadá na čtyřicet, triky jsou super ubohé, štáb nebyl ani schopen zajistit pravé pijavice. Děj je stupidní, nudný, ubohý, bez gradace a nápadu. Hlavní představitelé jsou nesympatičtí, snímek je jedno mrtvé místo vedle druhého. Takže skutečně nejlepší záběr je na Michelle ve sprše a věřte, že je celých pět sekund na co se dívat. Ale jinak volovina k ničemu. Dokoukáno silou vůle. 201412268413/8814 ()

gpx 

všechny recenze uživatele

V rámci kategorie "béčkový" horror slušný lepší průměr. Ta scéna ve sprše byla moc pěkná. Jen teda úplně zbytečně krátká. ()

Reklama

Reklama