Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ceny Britské akademie filmového a televizního umění - BAFTA jsou nejprestižnějším oceněním ve Velké Británii. Do kategorií, které jsou ve hře, patří nejlepší film, nejlepší režie, nejlepší ženský a mužský herecký výkon, nejlepší scénář a další. Cílem poroty, sestavené z profesionálů, kteří patří k významným odborníkům ve filmových a televizních profesích, je vybrat a ocenit nejlepší umělecká díla předchozího roku. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

Falko 

všechny recenze uživatele

Moja uplna premiera anglickych cien dopadla nad ocakavania. Naozaj som cakal skor take nudne predavanie cien, ale prekvapil ma moderator, ktory bol vtipny, dalej velke mnozstvo zmixovanych filmovych uputavok atraktivnych, ale hlavne ocenovanych filmov a vdaka skvelym dvom sviznym hodinkam si ziskala tato show u mna taky respekt, ze som sa rozhodol ocenovane i nominovane filmy rozpisovat aj do svojich komentarov. Takze popri Oscarov a Zlatych Globusov je to u mna tretie oblubene filmove ocenovanie. ()

MISSha 

všechny recenze uživatele

Nebýt oceněné Natalie,Heleny a Colina,filmové pocty pro sérii Harryho Pottera a hlavně pro Christophera Leeho, jednalo by se pouze o běžný průměr.Ceny podle mě mohly být rozdány spravedlivěji- hlavně oba scénáře,hudba a režie mě zamrzely nejvíce. ()

Reklama

Paity 

všechny recenze uživatele

Reupert Grint opět vypadá, jako by mu snad bylo jedenáct a přitomm má patřit do kategorie dospělých umělců. ()

FrajerTom 

všechny recenze uživatele

Podobné pořady většinou nehodnotím, ale musím říct, že letošní předávání cen Britské akademie byla báječná podívaná a opravdu mě to bavilo. Myslím, že tvůrcům Českého lva by jen prospělo, když by si tento večer nahráli a pouštěli si ho stále dokola.. pak by se třeba i z našich filmových cen stala podobně příjemná podívaná jako tomu bylo při předávání cen BAFTA. Speciální ocenění si zaslouží výborný moderátor - skvělý, vtipný a pohotový Jonathan Ross. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Takový průměrný podnikový večírek.. Klasicky se nevyhneme porovnání s nedávnými Zlatými globy z kterého BAFTA vychází na hlavu poražena. Předávání nebylo ani z poloviny tak vtipné a hlavním nedostatkem byla absence nebojácné kousavosti, kterou předvedl při glóbech Rick Gervais. Plusem bylo vyhnutí se pop-limonádových hvězdiček jako předávajících, čemuž se Globe Awards nevyvarovali. Britská akademie filmového a televizního umění změnila předávání v one film show podání domácího snímku Králova řeč, přičemž o některých výhercích by se dalo přinejmenším diskutovat. Ale jelikož jsem tady od hodnocení pořadu jako takového, nechám komentáře k oceněným odborníkům. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama