Reklama

Reklama

Na planincah

  • USA On the Sunny Side
všechny plakáty

Obsahy(1)

Sani a jeho starší bratr Amir jedou jako každý rok na prázdniny do Slovinska ke strýčkovi a tetě Majdě. Léto se letos obzvlášť vydařilo, je horké a dlouhé. Sani si užívá nových kamarádů, líbí se mu místní děvčata i bezstarostná zábava. Netuší ovšem, že tyhle prázdniny nemají nikdy skončit, že se už do rodného Mostaru v Bosně nikdy nevrátí a že ve Slovinsku zůstane natrvalo. Když pozná, jaké rozhodnutí o jeho životě bez něj rodina učinila, pěkně se naštve a vyděsí. Pod vlivem nových okolností se začne jeho dospívání dramaticky vyvíjet. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (1)

AdaMM 

všechny recenze uživatele

povedený film na téma dospívání - situační komika i dobré herecké výkony ho posouvají mezi nadprůměr, ale nelze od něj čekat nic víc, než příjemně strávený večer. ale jestli máte rádi milý humor a Slovinsko, je to skoro povinnost :) ()

Související novinky

Dny evropského filmu běží

Dny evropského filmu běží

29.01.2006

Jen abyste nezapomněli... momentálně probíhá až do 5. února v pražských kinech Světozor a Aero promítání filmů v rámci festivalu Dny evropského filmu. Od 6. do 14. února pak bude festival probíhat v… (více)

Reklama

Reklama