Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Harlen Garrett (Jeff Wincott) byl víc zvyklý na smrt než na život. Pracoval jako profesionální zabiják a byl příliš nebezpečný na to, aby zůstal naživu. Tajný policejní oddíl ho vlákal do pasti a Garretta odvezli s těžkými popáleninami. Ale vláda má s ním své plány. Zachránili mu život, dali novou tvář a novou práci - má zabíjet pro ně. Garrett je ovšem po těžkých operacích novým člověkem. Ztratil paměť a netuší, že byl kdysi nájemným vrahem. Doktorka Kendallová (Terri Hawkes) pátráním po původu smrtícího viru AIDS odhalila, že je výsledkem nebezpečného vládního výzkumu. Prozradila to dvěma kolegům a nyní jsou všichni odsouzeni na smrt Garrettovýma rukama, ten ovšem již zabíjet nechce. Když jsou vraždy dokonány, vláda se chce zbavit svědků, Garrett ví příliš moc, a proto musí být odstraněn. On ale chce normálně žít. (Warlockee)

(více)

Recenze (5)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Smutný jak některý tyhle starý béčka v dnešní době ani náhodou neobstojí. Tady se Wincott snaží opět k bojovému umění přidat i to dramatické, ale po pravdě se mu to opět příliš nedaří.35% ()

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle nese žánr akční asi jen tak z prdele, jelikož jsem si mezi těma nudnýma kecama žadný akce skoro nevšiml.. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Zajímavé a lehce dramatické. Harlin Garret ( Jeff Wincott ) se vyrovnává se ztráty své paměti. Kdo vlastně je ? ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Zaujimavy film na temata, ze Dzef Wynkott sa vyrovnava s amneziou. Kazdopadne par ukazok bojovych umeni a pekny film je na svete. Ja smtiez pestoval bojove umenie a raz som stretol cloveka v autobuse /mal tam nejaky dan, ja uz neviem kolkaty, fakt mi to vypadlo/ a tak sme sa bavili, a on mi povedal : "pestujem karate" No ty kokos, a na kolkych hektaroch - som sa ho spytal : 55 % ()

raduna01 

všechny recenze uživatele

Harlin Garret (Jeff Wincott) ztratil paměť a v zařízení, ve kterém je uzavřen tvrdí, že byl agentem CIA. Ředitel zařízení Green (Michael Ironside) mu tvrdí, že býval zabijákem, ale Garret mu nevěří. Poté je ovšem přinucen, vzít zakázku a odstranit určeného člověka. Netuší, že onou obětí je žena a že se do ní zamiluje. ()

Reklama

Reklama