Reklama

Reklama

Planeta bouří

  • Sovětský svaz Planeta bur (více)

Kultovní sovětské sci-fi. Venuše hostí prehistorický svět. Veleúspěšná ruská adaptace románu Alexandra Kazanceva patřila ve své době k nejslavnějším sci-fi filmům, který si získal své početné fanoušky i na "Západě". Dnes jde o zcela raritní snímek, který se řadí po bok nepřekonatelných fantasy děl Karla Zemana. Popisuje osudy několika astronautů, kteří jako první lidé přistanou na planetě Venuši a objeví zde prehistorický svět. Sotva vystoupí z kosmické lodi, začnou je ohrožovat nejen mimozemští dinosauři, ale i zákeřná pranemoc, na kterou zřejmě neexistuje lék... (Řitka video)

(více)

Diskuze

Jirka85

Jirka85 (hodnocení, recenze)

Nechápu proč mám na originálním DVD papírovém obalu nápis:TENTO FILM NENÍ VHODNÝ PRO DĚTI A MLÁDEŽ DO 15LET.Mě to moc drastické nebo traumatické nepříjde! :-)

Xspy

Xspy (hodnocení, recenze)

Děj je příšerný .... až budovatelsky nafouklý a dnes už jen směšný .Ale triky a kostýmy na svoji dobu .... kdo vzpomene na vznášedlo Luka Skywalkera a srovná  pochopí , že tady se někdo vážně snažil .

anal_storm

anal_storm (hodnocení, recenze)

jj dik moc ...kuknem ich mal si pravdu...Človek obojživelník to som dokonca aj vydel to je skvely film....

anal_storm

anal_storm (hodnocení, recenze)

tak mi povec nejake ktore bolo skor teda ....lebo mna nenapada ziadne...z USSR...

Aqualung

Aqualung (hodnocení, recenze)

No, těžko diskutovat nad tím, co jsem viděl v první nebo druhé třídě.Jejda!Ale co ve mně zůstalo, byl docela silný zážitek-dětský.Byl krásný.Ale docela rád bych se na to podíval ještě teďka, ale to už asi stěží někde seženu.

Reklama

Reklama