Christina Aguilera: Stripped Live in the UK (koncert)

Hudební

USA, 2004, 114 min

Julia Knowles

Tady se někdo vzhlídnul v Madonně....(13.7.2005)

• NinadeL

Aquila by i byla feš, kdyby na to přišlo, ale tenhle koncert mě uspává až běda.(23.3.2010)

Tento záznam mi sedí. Xtina s černými vlasy, dobré koncertní provedení, parádní hity. Album Stripped je výborné a tento záznam taky.(10.2.2011)

Nič zasádne...Christina spieva..diváci sú statickí...šou celkom ujde...(11.12.2009)

• kingik

Nevyšlo to. Opětovný pokus vrátit u mě tuhle drobnou američanku s latino kořeny na výsluní popularity nevyšel. Koncert neměl grády a měl by být hlavně o chytlavých písničkách a ty Christina nemá. V jejím podání se mně líbila pouze úvodní Dirty, překonávající i klipovou verzi, a také Fighter, nepřekonávající klipovou verzi. Ostatní je z mého pohledu dost jednotvárné, strojově a nudně podané s teatrálními emocemi. Když to vezmu ve srovnání s jinými koncerty je to slabota. Navíc image zpěvačky je agresivní, (kočička to je rozhodně), a nehodí se k jejím pop skladbám, které sice občas mají rockový nádech, ale přiznejme si rockerka z ní nikdy nebude. Co naplat, že její koncertní zpěv je dokonalý, když jsem se u něj nudil a vyhlížel konec. Ve srovnání s koncertem její o dost výraznější energické kolegyně Perry, je tohle čistý propadák. A ani na to její lascivní Stripped jsem se nechytal a koneckonců ani to nedala. Její pozdější image cukrové blondýnky s jazzovými sklony k ní padne jako ulitá než pseudo rock metalová nanynka. 40%(24.4.2012)

Moje nejoblíbenější zpěvačka. Tohle tour bylo povedené, skvělá show, úžasný zpěv a dobře sladěný tracklist.(21.3.2009)

Tři slova: Miluji tě, Christino!(20.9.2011)

Ne všechny popíkárny musím, ale tady... výjimka. Aguilera nejenže dobře vypadá, ale i dobře zpívá. Rozsah 5-ti oktáv hovoří za vše. A přestože jsem zpočátku remcal (a onen pocit, že Aguilera zpívá všechny refrény ve stejné poloze, stále trošku přetrvává), další a další projekce mě prvotních námitek postupně zbavují.(20.10.2009)

Celkově velkolepá show, kopírovaná Madonna, ale proč ne. Choreografie,tanečníci a velkoplošná obrazovka na jedničku. Bohužel image černovlasé pouliční drsňačky Christiny s nepřiliž elegantními kostýmy budí dojem lacinosti a vykřičeného domu. Jediná pasáž, kde to vypadalo účelně byl song Moulin rouge.(19.9.2011)