Reklama

Reklama

Zamilovaní sousedé

(TV film)
  • USA Halloween Romance (více)

Obsahy(1)

Půvabná učitelka Thereza Connollyová se po nevydařeném vztahu v Seattlu vrací zpět do L.A., aby byla blíž svým rodičům. Když pomáhá matce s roznášením pozvánek na halloweenský večírek, potká se po dlouhých letech se svým sousedem a kamarádem z dětství, sympatickým Marcem Lucasem. Jejich náklonnost rychle přeroste v lásku a zakrátko se rozhodnou mít svatbu. Má to ale háček. Jejich tvrdohlavé matky spolu už pětadvacet let nemluví, bez přestání spolu vedou spory a veselka Marka a Theresy je jedinečnou příležitostí, aby spolu svedly rozhodující bitvu… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

otík 

všechny recenze uživatele

Cukrkandl a romantický kýč čouhá z každého záběru. Něco takového bych čekal v německé romantice od Romanunde Pilcher, ale ne od amerického filmu. Dva mladí lidé, shodou okolností sousedé, se potkají po delší době a zamilují se do sebe. Vše klape jako na drátkách až do té doby, kdy to musí oznámit svým matkám, které se bytostně nesnášejí (aniž by divák zjistil proč). Na řadu přichází klasický scénář, kdy přijde na usmiřování matek, jejich pletení se do svatby, rozchod, smíření, bla bla bla. Jediné, čím film vyniká, je totální pohoda - o své hrdiny opravdu strach mít nemusíte. A jistě zaujme příjemná role Patricka "Bobby Ewinga" Duffy. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Velice vtipná a zábavná romantická komedie o mladých milencích a jejich znepřátelených matkách, kde jediné pochopení pro svatbu mají otcové. ()

Reklama

viperblade 

všechny recenze uživatele

Přišlo mi to jako dost průměrná variace na Shakespearův román "Romeo a Julie", akorát zde po sobě nejdou celé rodiny, jen matky a vlastně SPOILER!!! se nedozvíme proč se nemají tak rády. KONEC SPOILERU! Nicméně je to takový film "nic proti ničemu" - neurazí, nepotěší, 92 minut uplyne poměrně rychle a potěší Patrick Duffy. Takže za tři. ()

Natabar odpad!

všechny recenze uživatele

Sedím si takhe v čekárně u zubaře a u trochu prodlouženého čekání koukám na TV, kde běží film, u něhož je mi hned jasné, že bych ho za normálních okolností nikdy ani nezapnul. Nečekal jsem zázrak, ale i tak - lidi, jaká to ale byla sr***a! Venezuelská telenovela na americký způsob. Tak nebetyčně hloupé dialogy a připitomělé reakce jednotlivých postav v té či oné situaci mě fakt dostávaly. Až jsem se s povzdechem (v duchu) "Mít jejich problémy a milion v kapse!" těšil na spásný zásah sestry, která mě stáhne do ordinace. Naneštěstí k tomu došlo až pár minut po závěrečných titulcích... No prostě horor. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama