Reklama

Reklama

Sprosťák Murphy

  • USA Eddie Murphy Raw
Trailer

Obsahy(1)

Eddie Murphy se těší, šokuje a baví napodobováním celebrit, pozorováním lásky, sexu a manželství v 80. letech, vzpomínkou na máminy hamburgery a mnoha dalšími. (GzL)

Videa (1)

Trailer

Recenze (16)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Moje první setkání se Standup vystoupením Eddie Murphyho proběhlo podle očekávání dobře, škoda jen že ke konci již vtípky postrádají ten správný tah na bránu. U předvádění Richarda Pryora, Michaela Jacksona anebo Billa Cosbyho jsem se skoro zalknul smíchy. Ale nejlepší scénkou pro mě zůstává krátký skeč o homosexuální jednotce San Francisca. ()

Georgex 

všechny recenze uživatele

Asi nejlepší Stand-Up vystoupení s Eddiem Murphym. Lze v něm nalézt vše, co na tomto užvaněném černém komikovi tak miluji, neboli šílená nálož nekorektního a nekompromisního humoru v takové míře, že i kulomet má menší kadenci. Svým způsobem se jedná o nadčasovou záležitost, jelikož to jak Eddie mluví na konci osmdesátých let o ženách, zlatokopkách, nevěře, manželství a zejména Italech, je stále neměnné. Moje hodnocení 65%. ()

Reklama

DoubleJo 

všechny recenze uživatele

Pokracovanie stand-upu Delirious,ktore za nim v nicom nezaostava,ba naopak,zda sa mi este lepsi.Vtipy su vystavane a poprepajane naozaj vyborne,opat nevynecha zosmiesnovanie znamych osobnosti,nedava si servitku pred usta a drsne naklada naozaj vsetkych.Tato sou je zamerana hlavne na partnerske vztahy a manzelstvo.Ked ku koncu zacal opat napodobnovat svojho opiteho otca, vtedy som ja plakal od smiechu. ()

Gazi 

všechny recenze uživatele

Skeče první hodinky byly téměř dokonalé, i když užívání sprostých slov bylo zbytečně mnoho. Zároveň posledních 20 minut bylo trochu slabších. Ještě kouknu na Delirious a možná hodnocení poté upravím, protože je to někde mezi 3 až 4. Kvůli malému Eddimu v podání Deona Richmonda jsem se přiklonil prozatím k 4 hvězdám. Nejvíce mně pobavil Eddie s otázkou lásky v 80. letech, sexu a manželství... ()

darwin 

všechny recenze uživatele

Značně slabší Eddieho stand-up než jeho legendární Delirious. Eddie opět perlí kulometnou mluvou i skvělým napodobováním Billa Cosbyho, Richarda Pryora nebo Italo Američanů :). Klasika. Za pozornost také stojí výborné děti, Tatyana Ali a Deon Richmond, v současné době známí herci. Hlavně Deon Richmond coby malý Eddie je k sežrání. :) ()

Galerie (2)

Zajímavosti (1)

  • Slovo "fuck" ve filmu zazní 223krát, což je 2,47krát za 1 minutu. (Dixxx)

Reklama

Reklama