Reklama

Reklama

Berlínský syndrom

(festivalový název)
  • Austrálie Berlin Syndrome (více)
Trailer 1

Austrálska fotografka a novinárka Clare Havelová (Teresa Palmerová) prežíva na dovolenke v Berlíne vášnivý románik s charizmatickým Andim Wernerom (Max Reimelt). Spočiatku pozorný a slušný Andi však rozhodne nie je tým, za koho sa vydáva. Keď sa Clare v jedno ráno prebudí sama, zamknutá v cudzom byte, musí sa postaviť posadnutému mužovi, ktorý má jasný cieľ. (TV JOJ)

(více)

Diskuze

rusty18

rusty18 (hodnocení, recenze)

Jizwa

! SPoiler !: AK si dobre pamätáš, Andi mal k dispozícií malý prenosný kufrík s kódom, kde boli Clareiny osobné veci (doklady, mobil, náhrdelník) a vždy tam vložil aj kľúče od bytu. Keď byt opustil, kufrík si zobral so sebou a potom ho následne položil na poličku nad vonkajšími dverami. Keď potom jeho študentka Franka videla tu fotku v zošite, bežala ju nájsť, dostala sa ku Clare cez pivnicu, rozbila kufrík, otvorila klúčami a potom ho nachytali do jeho vlastnej pasce a uväznili ho v byte, tak ako on väznil ostatné turistky... POdľa mňa to robil preto, lebo bol samozrejme psychopat, ale i preto, lebo ho jeho mama opustila a dezertovala na západ a on si túto traumu z detstva kompenzoval väznením turistiek a privlastňovaním ich samých.... ! Spoiler !

na příspěvěk reagoval woodsman

Jizwa

Jizwa (hodnocení, recenze)

SPOILER: Jak se teda sakra nakonec dostala ven? Celou dobu neschopna, pak prijede buchta na kole a najednou vsechny dvere a okna dokoran?? Fail!

na příspěvěk reagoval rusty18

Uživatel Jizwa smazal svůj příspěvek.

ColorkaX

ColorkaX (hodnocení, recenze)

Takové filmy můžu. Skvěle budovaná atmosféra. Téma sice hodně známé, ale tohle bylo přece jen trochu jinak natočené. Možná je to tím , že to mělo blíž k realitě. Už jen tím, že byste to do toho člověka vůbec neřekli . Žádné psychopatické rysy , nic.

Rob Roy

Rob Roy (hodnocení, recenze)

first look -- While holidaying in Berlin, Australian photojournalist, Clare meets Andi, a charismatic local man and there is an instant attraction between them. A night of passion ensues. But what initially appears to be the start of a romance suddenly takes an unexpected and sinister turn when Clare wakes the following morning to discover Andi has left for work and locked her in his apartment. An easy mistake to make, of course, except Andi has no intention of letting her go again. Ever.

Související novinky

Black Widow se hýbe kupředu

Black Widow se hýbe kupředu

21.06.2018

Zdá se, že Marvel konečně vyslechne přání fanoušků, kteří roky prosili o samostatný film o Black Widow s tváří Scarlett Johansson (Ztraceno v překladu, Don Jon), a snímek přece jen vznikne.… (více)

Reklama

Reklama