Reklama

Reklama

Barevný závoj

Trailer 2

Obsahy(1)

„Myšlenka života ve světě svázaném přísnými pravidly, je stále aktuální. Na dvou lidech, kteří nalézají pokoru a učí se odpouštět jeden druhému, je něco dojemného...“ - Edward Norton.

Kitty (Naomi Watts) se musí neodkladně vdát. Proto si bere seriózního doktora Waltera (Edward Norton), se kterým odjíždí do Šanghaje. Protože se tady ale Kitty nudí, najde si milence. Walter nevěru odhaluje a jako pomstu přijímá práci v odlehlé čínské vesnici, kam bere Kitty s sebou. Teprve tady se mohou naučit jeden druhého chápat, milovat a odpouštět... Film vznikl podle stejnojmenného románu W. Somerseta Maughama, podle jehož knih bylo natočeno hned několik titulů (The Razors Edge, Being Julia). Snímek je zároveň remakem stejnojmenného filmu Richarda Boleslawskiho z roku 1934. Tehdy ztvárnili ústřední dvojici slavná hvězda Greta Garbo a Herbert Marshall. Nadějný režisér John Curran obsadil do hlavních rolí svého filmu neobyčejně nadané herce: Naomi Watts a Edwarda Nortona. Barevný závoj má již na svém kontě mimo jiné Zlatý Globus pro Alexandra Desplata za nejlepší filmovou hudbu. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Metlina

Metlina (hodnocení, recenze)

Na jednu stranu mi tam ty vyhrocené emotivní scény a srdceryvný pláč chyběly, ale to by to zas bylo kýčovité... jinak pěkný film :)

petr.c17

petr.c17 (hodnocení, recenze)

Film podle knihy oblíbeného autora W.Somerset Maugham. Ve svých příbězích má vždy něco tajuplně osudového. Podařilo se to i filmovému zpracování.

Anglie

Anglie (hodnocení, recenze)

Dlouholeté Nortonovo úsilí o zfilmování se nakonec vyplatilo - a povedlo se.

avi7

avi7 (hodnocení, recenze)

Musím priznať,že filmy so smutným koncom veľmi nemusím, ale toto je výnimka. Veľmi pekne natočené a ta príroda, no proste beautiful.

mandes

mandes (hodnocení, recenze)

Film je pekný , ale Trailer, ten Trailer aj s tou hudbou je úžasný . Parádne emocionálne stupňovanie

KuZd

KuZd (hodnocení, recenze)

Uzasne drama zasazene do exoticke Ciny. Skvela Naomi Watts a Edward Norton - vse jim naprosto verite od zacatku az do konce.

Sašenka165

Sašenka165 (hodnocení, recenze)

Tenhle film mě naprosto uchvátil - skvělí herci (kteří se k sobě hodí), úžasná hudba, nádherný příběh. Je to věrohodné, opravdové - tak jak má pořádný film vypadat. Proto mi moje hodnocení nepřijde ani trochu nadsazené...

Darren

Darren (hodnocení, recenze)

Pokud by někdo náhodou věděl, jak se dostat k francouzské písničce "A la claire fontaine", která zní v závěru filmu a na soundtracku není, určitě dejte vědět. Musí se ovšem jednat o totožnou verzi, jiné jsem na netu našel (jedná se o jakousi lidovku), ale nejsou zdaleka tak hezké.

pszalbot

pszalbot (hodnocení, recenze)

Předvídatelný příběh, který svou jednoduchostí nechal vzniknout velmi poutavý trailer, bohužel nestačí na celý film. Sice jej doplňují výborné herecké výkony, solidní dialogy a romantická čínská scenérie, ale tím to končí. Několik silných obrazů (např. z nemocnice, pohled na "vodovod") nesplnilo svůj účel a žádné velké emoce se nedostavily.

eXaybachay

eXaybachay (hodnocení, recenze)

z toho traileru mě mrazí v zádech (ikdyž asi díky super hudbě)... ale tohle asi bude stát za shlédnutí!!!

Nuf

Nuf (hodnocení, recenze)

Tahle věc vypadá zajímavě i díky hereckému obsazení včetne Anthony Wonga..

Anglie

Anglie (hodnocení, recenze)

Lidé s účtem na youtube už mohou vidět trailer. Máte-li rádi filmy Davida Leana, tak se vám to bude líbit.

Související novinky

Stmívání nad Hamletem

Stmívání nad Hamletem

08.06.2009

Ultimátní zmodernizovanou verzi Shakespearovy klasiky předvedl Arnold v Posledním akčním hrdinovi, ale brzy se dočkáme další. Catherine „vykopli mě od Stmívání“ Hardwicke je teď spojována s mnoha… (více)

Reklama

Reklama