Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V jícnu vulkánu hory Ararat dříme už miliony let strašlivé nebezpečí. Dvě expedice, které se pohybují v přilehlých lesích, o tom zatím nemají ani tušení. První, vědecká, pátá po ztracených a artefaktech a ta druhá, vojenská, se snaží na úpatí hory nalézt základnu teroristů. Brzy se ale plány obou týmů zúží na jediný, velmi jednoduchý cíl - přižití. V sopce se totiž právě probudila nejstrašnější pravěká monstra - pterodaktylové, kteří mají po vydatném spánku obrovský hlad. Přeživší členové expedice záhy zjistí, že ve hře nejsou jen jejich životy, ale také osud celého lidstva! (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

tatka

tatka (hodnocení, recenze)

Ten film je tak špatný, až je skvelý. Napísať tak hrozný scenár a idiotské dialógy, to už potrebuje poriadnu dávku geniality. Zdržiavam sa hodnotenia. Je to geniálny odpad.

Soulkeeper

Soulkeeper (hodnocení, recenze)

:D brutalita, zo zaciatku som skvele bavil, dialogy, dej, efekty, proste vymakane :), treba sa troska zhulit a bude to brutalny horor

Tasartir

Tasartir (hodnocení, recenze)

"Jak se jmenuje takovýto lítací? Jak tomu říkáte? --- eee ty máš plavky. --- Nečum na mně ty debile" :-) ... no zas tak hrozný to není. Je to brak o tom žádná, ale odpad ne!

Shr1nK

Shr1nK (hodnocení, recenze)

Ve filmu jsme s kámošem našli tyto drsné chyby: - Na hranicích Turecka s Irákem má být víceméně poušt a jelikož je film natáčen v ČR, tak tam jsou tipické české lesy. - Hlavní "hrdina" filmu ukazuje horu, která je 7 dní daleko od českého městečka plné bezďáků a jde vidět jako by byla 10 minut od města. - Když se dívá na mapu Turecka, vytáhne Automapu české repulbiky. - Jakmile se napije, pije dobrou vodu. - Pterodaktylové žili v poušti a nebyli masožravci. Ve filmu žijí v listnatém lese na nějaké podivné hoře, která by se hodila do pouště a žerou lidi. Je to jeden z nejvtipnějnších filmů co jsem kdy viděl :D... Dabing atd uplně... ! ! ! Doporučuji se na film podívat ! ! !

 (hodnocení, recenze)

je tam par hyperstupidnych momentov (napr. ta finta s ovcou omotanou lanom, po ktorom dotycny vojak uplne zbytocne preruckuje na druhu stranu, aby sa potom pokusil bez akehokolvek zasahu preruckovat naspat). ale uplne najodflaknutejsie su momenty, kedy pterodaktyl trha maso z obeti, alebo ked po nich skacka - to je fakt uroven snimkov typu Fantaghiro

Pingu

Pingu (hodnocení, recenze)

Pátrám v paměti, kdy jsem naposledy viděl tak strašný film.......nevzpomínám si. Prvních 20.min jsem si myslel že mám nějakou špatnou kopii amatérského filmaře, ale poté bylo zcela evidentní že to omyl není. Otřesný scénář, tragické výkony herců, ještě horší kamera a tak bych mohl pokračovat dlouho !!! Je to běs, je to běs , je to běs....................

 (hodnocení, recenze)

Tzv. málorozpočtový film, situpvaný niekde na Turecké hranice, ale v peknej rázovitej českej obci, Nepomohol ani dosť slabý výkon tej prsatej blondínky. Takú hrôzu už som dlho nevidel.

Reklama

Reklama