Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladá Italka Eleonora (Giada Colagrande) zdědí po svém milenci záhadný dům na venkově. Jede si ho poprvé prohlédnout a potká správce Leslieho (Willem Dafoe), který jí zasvětí do historie domu. Ale v momentě, kdy ji tam zanechá samotnou přestane vše fungovat. Eleonoru zachvátí panika, zavolá Lesliemu, aby se vrátil a pomohl jí. Od toho okamžiku se stává na něm stále závislejší. Zatímco Eleonora je láskou doslova posedlá, Leslie se jí vyhýbá jak jen může. Prožijí nebezpečnou, ale nádhernou iluzi, která změní jejich osudy?

Kousnutí snovačky jedovaté „černá vdova“ je až patnáctkrát jedovatější než uštknutí chřestýše. Platí to především o samičkách, které jedem usmrtí i člověka, pokud ho včas nezachrání lékař. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (18)

berusche 

všechny recenze uživatele

Je to naprosto hrozný, nudný, k ničemu a o ničem? No, to já nevím, ale z těch prazvláštních reálných zvuků mi běhal mráz po zádech od začátku a ty záběry jsou dokonalý. Já bych dokonce řekla, že to má pointu, ale bojím se, abych nebyla kamenována. Podle mého, je to lehce chladnokrevné, bez nějakých kudrlinek, což mi ale vůbec nevadí. Celý film je tak záhadně protknutý nějakou snahou diváka hledat východ, že se na konci zastavíte, koukáte a přemýšlíte, jestli si z vás dělají srandu nebo ne...nedělají. A navíc, ty herecké výkony jsou tak depresivně okouzlující, až to snad ani není možný. ()

bassator 

všechny recenze uživatele

Nevím na co si tento film chtěl hrát, ale toto nemůže zaujmout normálního diváka určitě a snad ani toho nejnáročnějšího, který možná ví co od toho očekávat. Film totálně "voničem" se žádnou zápletkou, něčím zajímavým, bez děje, tedy jestli se dějem nedá nazívat souložení každých deset minut. Willem Dafoe je můj TOP herec, ale takovýmito propadáky který často točí si říkám, jestli tam vůbec patří... 7. 1. 2012 - 15% ()

Reklama

hirnlego 

všechny recenze uživatele

Zajímavě divný film. Jeho snadná dostupnost (a vlastně i ten dokonale nesmyslný český název, který vzbuzuje naprosto mylná očekávání) je však bohužel dost na škodu - pak si to koupí/zkoukne v TV kdejaký trotl, který na to nemá žaludek. Netvrdím, že to má bůhvíjakou "hloubku", ale rozhodně se nejedná o jasnou sračku. Krásně balancuje na hraně "art filmu" a podivného blábolu - a to je docela osvěžující. A Dafoe je samozřejmě démon. .......... Takže takovýhle filmy do telky a Levných knih za pade fakt ne-e, pak to zbytečně leze do černejch. ()

Heroine odpad!

všechny recenze uživatele

Ne že bych chtěla nějak diskriminovat, ale jak jsem hned na začátku viděla ženské jméno pod nápisem "directed by", bylo mi jasný že to bude totálně strašně blbý. A bylo. Byla tam zima, tiché tikání hodin, občasné vrznutí na cello, statické záběry bez bližšího důvodu, špatná kamera, spousta nahotin, nechutné milostné scény, a úžasná hlavní hrdinka nikdy nic nejedla, a bylo jí pořád blbě. PÁNI, TO JE ALE UMĚNÍ!!! Absolutní trapas bez nápadu, který může být jedině pro ostudu každého, kdo se snad i jen náhodou objeví v titulkách!!! ()

pend 

všechny recenze uživatele

Na první pohled to vypadá, že hlavní představitelé uvázli někdy v zimě na venkově, zjistili, že nemají nic na práci, pronajali si vilu a během víkendu si natočili film, ve kterém si to spolu užili. Na druhou stranu to bylo celkem věrohodné, trochu záhadné a pořád jsem čekal, jak se to vyvine. Za mě spokojenost. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v New Yorku v USA. (rafix)

Reklama

Reklama