Reklama

Reklama

Terč: Zabiják

  • Belgie La Mémoire du tueur (více)
Trailer

Obsahy(1)

Vincke (Koen De Bouw) a Verstuyft (Werner De Smedt) jsou jedním z nejlepších detektivních týmů antverpské policie. Když jsou postaveni před případ zmizení několika vysokých úředníků a před dvě vraždy prostitutek, stopy vedou k bývalému vrahovi Angelo Leddovi (Jan Decleir). Jakmile se začnou Leddovi objevovat symptomy Alzheimerovy choroby, je případ stále složitější... (Intersonic)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (19)

lioncel 

všechny recenze uživatele

Takže opět zopakované, velmi zajímavé sdělení z Belgie: slušný, poctivý, profesionální zabiják se ctí, by na dítě prostě nikdy ani nešáhl /jak romantické/ .. jinak je nám zde k tomuto velmi sympatickému pravidlu předložena známá pravda o propojenosti zločinu, policie, soudnictví a vysoké politiky .. je to hnus a nemyslím tím samozřejmě jen to prznění dětí .. já bych to zakázal /trestal na hrdle/ .. zneužívat takto peněz a svého postavení .. opravdu hnus … ()

cab 

všechny recenze uživatele

Evropska kriminalka o starnoucim ukladnem vrahovi trpicim pokrocilym stadiem Alzheimerovy choroby, kteremu je zadan jeden z jeho dalsich ukolu. Jednim z tercu je mladinka prostitutka. Angelo povazuje za zbytecne zabit tak mlade devce a chce se tomu vyhnout domluvou s osobou, ktera ho najala. Ta souhlasi, ale i presto necha zabit prostitutku nekym jinym. Timto krokem je Angelo rozzloben a rozhodne se ke zmene planu. Vic nepovim a radeji spechejte do DVDpujcoven a dozvite se, co bude nasledovat. Mile prekvapeni plne napeti, dobrych hereckych vykonnu a atmosfery, ktera by se dala krajet. 85% ()

Reklama

hiczech 

všechny recenze uživatele

Stárnoucí nájemný vrah dostává seznam několika jmen a jde do akce.. je to přece jeho práce. Během plnění "zakázky" se však rozhodne (zřejmě ovlivněn různými okolnostmi), že bude poslední oběť seznamu chránit. Ochranu se mu však nepodaří uskutečnit neboť "zákazník" má zakázku "zálohovanou". Rozhodne se tedy zjistit a potrestat toho, kdo si ho na tuto práci najal... Celým dějem filmu se jako červená nit táhne problém, se kterým se hlavní hrdina marně potýká - pokročilejší stádium alzheimerovy choroby... Prášky na potlačení příznaků docházejí a policie je stále blíž a blíž... To je zhruba děj tohoto slušně odvedeného díla. Několikrát během filmu se mi stalo, že vidím hrát hlavní roli Lino Venturu, cítím jeho gesta, styl... Jen ten český dabing mi opravdu hodně vadil. ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

velmi dobrá detektivka kde bych snad uvěřila že Angelo je v reálu opravdu nemocný,tak dobře svou roli podal.Jak to všechno skončí se dalo očekávat ale konec stejně překvapí.A ty probarvené scény :režisér se zřejmě snažil popsat co se v mozku děje s takovou nemocí = výpadky paměti a vzdálená vzpomenutí.I neznámí herci mohou podat dobrý výkon.U mě dobrý. ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Velmi dobrá, řekl bych, klasická detektivka. Občas to sice drhne v dialozích a trochu to zavání amatérštinou, ale dobré tempo a hlavně zajímavý děj vše vynahrazuje. Nájemný vrah s "Alzheimrem" je také dost originální nápad. No a když ještě ten zabiják na stará kolena začne likvidovat gaunery a pomáhat tak pomalé a rozhádané policii, je tu zaděláno na drama do poslední chvíle a zábava pro diváky. Jasný nadprůměr ve svém žánru. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se od 14. dubna do 19. června 2003 v Antverpách (Belgie) a Marseille (Francie). (GASTON73)

Reklama

Reklama