Reklama

Reklama

Karcoolka

  • USA Hoodwinked! (více)
Trailer

Obsahy(1)

Bláznivý animovaný příběh ve stylu SHREKa. Vše začíná od konce, který všichni známe... Vlk sežere Červenou Karkulku a potom... Přichází žabák - detektiv, který si předvolá všechny podezřelé a pozorně vyslechne jejich verze, aby se dopátral pravdy. Není to vůbec jednoduché a vynořují se stále nové a nové otázky: Co měla Karcoolka ve svém košíčku? Proč se vlk vloupal do babiččina domku? Proč se tam objevil jódlující dřevorubec? Je sarkastický vlk opravdu ten zloduch? Kdo má zálusk na výborné babiččiny koláčky a proč? Čemu se věnuje akční babička ve svém volném čase? Proč zazní nakonec písnička Červená je modrá? Detektiv to nemá opravdu lehké a výsledek jeho pátrání je skutečně překvapivý! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (505)

oli.G 

všechny recenze uživatele

Rozhodne to má svoje chvíľky, kvôli ktorým sa to možno aj oplatí pozrieť - a tým myslím hlavne roztomilý odkaz na xXx alebo policajné vypočúvanie a s ním spojené rozprávanie štyroch verzií príbehu, ktoré sa efektne "tarantinovsky" dopĺňajú a prelínajú. Ale tu pozitíva končia. Postavy a postavičky sú po scenáristickej stránke nezaujímavé, no a po tej grafickej nefalšované fiasko, hudbu ani nezaregistrujete a prakticky na každý vtip je tu jeden trapas (a do ktorej skupiny si zaradíte karate karcoolku, nejedno tajomstvo skrývajúcu babičku alebo zúfalý pokus o veveričku z ICE AGE, je už na vás). Po ťažkopádnom finále klesá hodnotenie o rozhodujúcu polhviezdičku na nemilosrdné dve a KARCOOLKA je pre mňa smutným dôkazom toho, že doby, keď každý nový renderovaný animák znamenal päthviezdičkovú bombu, sú neodvratne preč. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack John Mark Painter a Kristin Wilkinson: 1. INTO THE BOOK ,2. GREAT BIG WORLD ,3. CRITTERS HAVE FEELINGS ,4. NICKY INTRO ,5. RED IS BLUE ,6. BE PREPARED ,7. GO FLIPPERS ,8. LITTLE BOAT ,9. RED/WOLF STAREDOWN ,10. RUNAWAY ,11. THE SCHNITZEL SONG ,12. TREE CRITTER ,13. THREE G'S ,14. THE REAL G ,15. BLOW YOUR HOUSE DOWN ,16. HOODWINKED THEME, GRANNY TECHNO MIX (BANZAI!) ,17. EVA DEANNA ,18. CHOPPING FOR ACTORS ,19. GLOW ,20. NICKY KNOWS ,21. TOP OF THE WOODS ,22. DELIVERY GIRL ,23. LAIR RESCUE ,24. CABLE CAR RESCUE/END OF THE LINE ,25. BOUNCE ,26. BOSSA FOR BOINGO ,27. HOODWINKED THEME (SURFER VERSION) , ()

Reklama

swamp 

všechny recenze uživatele

"What the Schnitzel?" Celé je to podprůměrný animák..do průměru jej ovšem vytahuje jedna postavička (alespoň pro mě), a tou je Twitchy. Naspeedovaná veverka, která prostě nemá chybu..proto si neodpustím pár jejích hlášek. :) "'What kind of candles are those?' 'Dee-na-mee-tay. Must be Italian.'" "Caffeine! Yeah baby!" "Hey boss, I called the taped-I beeped you on your beeper. Did you get my beep?" ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Som na tom veľmi podobne ako mnohí iní hodnotiaci - prevažujú rozpaky a nedobrý pocit, i keď si uvedomujem, že niektoré nápady boli vskutku fajn a bola sranda sledovať ako sa príbeh poskladal. Ale akosi mi nič z toho už neprišlo dosť originálne. Často som sa nudila, priveľa muzikálového spievania ma vždy spoľahlivo rozladí, samotná Karcoolka vo mne žiadne vrelé city nevzbudila a jej babička bola doslova príšerná, ako zjavom tak prejavom. ()

Cival 

všechny recenze uživatele

Jsem v těžko vysvětlitelných rozpacích. Na rozdíl od úpícího Trellína na vedlejším sedadle jsem nebyl nasrán, páč to příjemně utíkalo, nápaditě se prolínaly jednotlivé linie, občas upadla nějaká ta pointa a zpívající kozel obstojně bečel. Nicméně pořád jsem v Karcoolce viděl jen nehorázně hnusně animovaného parazita na Shrekovi s nikterak famózním humorem. Na DVD a jeden večer bohatě stačí. ()

Galerie (55)

Zajímavosti (13)

  • Mimo USA vyrobený animák stál jen 15 mil. amerických dolarů a během úvodního víkendu (13.-15. 1. 2006) utržil 16,6 milionu. Společnost bratří Weinsteinových, opustivších Miramax, dokázala, že může připravit slušnou premiéru i nízkorozpočtovému animovanému filmu, který neměl za zády Disneyho reklamní mašinérii. Celkem snímek utržil v USA 50,6 milionu. (imro)
  • Na začátku filmu přijde policejní náčelník do chaloupky a zeptá se Karkulky (Anne Hathaway), jestli nemá být ve škole. Co by tam dělala, když byla noc? (Patrik256)
  • Producentka Sue Bea Montgomery ukázala malým dětem koncept filmu a sledovala jejich výrazy. Když viděla, že se jim líbí postava kozla Japetha (Benjy Gaither), bylo rozhodnuto se o jeho ponechání v příběhu, přestože jej tvůrci původně chtěli vymazat. (Cheeker)

Reklama

Reklama