Reklama

Reklama

Karcoolka

  • USA Hoodwinked! (více)
Trailer

Obsahy(1)

Bláznivý animovaný příběh ve stylu SHREKa. Vše začíná od konce, který všichni známe... Vlk sežere Červenou Karkulku a potom... Přichází žabák - detektiv, který si předvolá všechny podezřelé a pozorně vyslechne jejich verze, aby se dopátral pravdy. Není to vůbec jednoduché a vynořují se stále nové a nové otázky: Co měla Karcoolka ve svém košíčku? Proč se vlk vloupal do babiččina domku? Proč se tam objevil jódlující dřevorubec? Je sarkastický vlk opravdu ten zloduch? Kdo má zálusk na výborné babiččiny koláčky a proč? Čemu se věnuje akční babička ve svém volném čase? Proč zazní nakonec písnička Červená je modrá? Detektiv to nemá opravdu lehké a výsledek jeho pátrání je skutečně překvapivý! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (505)

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack John Mark Painter a Kristin Wilkinson: 1. INTO THE BOOK ,2. GREAT BIG WORLD ,3. CRITTERS HAVE FEELINGS ,4. NICKY INTRO ,5. RED IS BLUE ,6. BE PREPARED ,7. GO FLIPPERS ,8. LITTLE BOAT ,9. RED/WOLF STAREDOWN ,10. RUNAWAY ,11. THE SCHNITZEL SONG ,12. TREE CRITTER ,13. THREE G'S ,14. THE REAL G ,15. BLOW YOUR HOUSE DOWN ,16. HOODWINKED THEME, GRANNY TECHNO MIX (BANZAI!) ,17. EVA DEANNA ,18. CHOPPING FOR ACTORS ,19. GLOW ,20. NICKY KNOWS ,21. TOP OF THE WOODS ,22. DELIVERY GIRL ,23. LAIR RESCUE ,24. CABLE CAR RESCUE/END OF THE LINE ,25. BOUNCE ,26. BOSSA FOR BOINGO ,27. HOODWINKED THEME (SURFER VERSION) , ()

EdaS 

všechny recenze uživatele

Nebudu kritizovat animaci - 15 milionů rozpočtu naznačuje, že srovnávat Karcoolku s velkorozpočťáky (Shrek 2 75 mil.USD, Ice Age 2 80 mil., Incredibles - 90 mil.) nejde. Příběh vyprávěný z více perspektiv byl rozhodně osvěžením, škoda, že poměr dobrých ku špatným vtipům není lepší. Místy je to vyloženě nuda, byť ke konci (Babiččina verze příběhu) to už zase ubíhalo hodně svižně. Zkrátka průměr. ()

Reklama

Cival 

všechny recenze uživatele

Jsem v těžko vysvětlitelných rozpacích. Na rozdíl od úpícího Trellína na vedlejším sedadle jsem nebyl nasrán, páč to příjemně utíkalo, nápaditě se prolínaly jednotlivé linie, občas upadla nějaká ta pointa a zpívající kozel obstojně bečel. Nicméně pořád jsem v Karcoolce viděl jen nehorázně hnusně animovaného parazita na Shrekovi s nikterak famózním humorem. Na DVD a jeden večer bohatě stačí. ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Ten kozel je dobrej, směli jsme se tomu všichni z plna hrdla, tak říkajíc. Možná, že kdybych se na to nedívala s tlupou pubertálních výrostků (čti spolužáků), tak by mě to tolik nebavilo a mé hodnocení by bylo nižší. Jenomže atmosféra při sledování taky dělá hodně a já rozhodně nemůžu říct, že by to byl promarněný čas. Bavila jsem se, vy budete taky, pokud vedle sebe máte kamarády, se kterými oglosujete půlku děje. ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Nečekaně zábavný animák. Animace sice podprůměrná, ale nikterak mne nepohoršila, a mimikia byla zvládnuta velice obstojně. Písničky jsou velice originální, (hlavně ta s řízkem) a narážka na xXx (gGg) byla taky docela v pohodě... a vrcholem byl ten Kozlík. ten neměl chybu. U tohodle sem se fakt nenudil a milerád se na to podívám znovu ()

Galerie (55)

Zajímavosti (13)

  • Cory Edwards a Tony Leech tímto snímkem debutovali na postech režisérů. Jejich spoluautor Todd Edwards už měl za sebou práci na hraném filmu Chillicothe (1999), který se ocitl v oficiálním výběru filmového festivalu Sundance. (imro)
  • Mimo USA vyrobený animák stál jen 15 mil. amerických dolarů a během úvodního víkendu (13.-15. 1. 2006) utržil 16,6 milionu. Společnost bratří Weinsteinových, opustivších Miramax, dokázala, že může připravit slušnou premiéru i nízkorozpočtovému animovanému filmu, který neměl za zády Disneyho reklamní mašinérii. Celkem snímek utržil v USA 50,6 milionu. (imro)
  • Snímek byl prvním filmem natočeným v novém Kanbarově animačním studiu na Filipínách. Založili ho vynálezce Maurice Kanbar (který má na kontě například SKYY vodku, po které konzumenta nečeká druhý den bolení hlavy) a producentská veteránka Sue Montgomery. Bratry Coryho a Todda Edwardsovy pro svůj projekt vybrali díky jejích vánočnímu krátkému snímku Wobots o skupince popletených robotů. (imro)

Reklama

Reklama