Reklama

Reklama

Karcoolka

  • USA Hoodwinked! (více)
Trailer

Obsahy(1)

Bláznivý animovaný příběh ve stylu SHREKa. Vše začíná od konce, který všichni známe... Vlk sežere Červenou Karkulku a potom... Přichází žabák - detektiv, který si předvolá všechny podezřelé a pozorně vyslechne jejich verze, aby se dopátral pravdy. Není to vůbec jednoduché a vynořují se stále nové a nové otázky: Co měla Karcoolka ve svém košíčku? Proč se vlk vloupal do babiččina domku? Proč se tam objevil jódlující dřevorubec? Je sarkastický vlk opravdu ten zloduch? Kdo má zálusk na výborné babiččiny koláčky a proč? Čemu se věnuje akční babička ve svém volném čase? Proč zazní nakonec písnička Červená je modrá? Detektiv to nemá opravdu lehké a výsledek jeho pátrání je skutečně překvapivý! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (505)

Spooner 

všechny recenze uživatele

No tak tohle už je na mě vážně trochu moc. Už od prvního záběru na knížku mi bylo jasné, že tohle nebude nic jiného než hybrid, který se bude chtít přiživit na Shrekově úspěchu. Pravda byla ovšem ještě mnohem horší: vyblitá animace, rádoby vtipné hlášky ( i když přiznám párkrát jsem se uchechtl i já, ale potom jsem se tomu sám divil) a i přes svou krátkou stopáž nechutně pomale ubíhající. Bolehlav mě chytnul už po čtvrt hodině a bohužel se to již nezlepšilo. Jestli bude každý druhý animák teď vypadat takto, tak to si radši nechám zajít chuť. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Alternativní Karkulka, jak jí neznáte? To je moto nové Karcoolky a jak z názvu vyplývá, tohle nebude obyčejná pohádka. Grafika poněkud pokulhává, ale vše doplňuje humorem a obstojnou zápletkou, které dávají dohromady snesitelný film, při kterém se budete bavit, pokud tomu trošku pomůžete...70% ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $15miliónovTržby USA $51,386,611Tržby Celosvetovo $110,012,185Tržby za predaj DVD v USA $31,059,824 //počet predaných kusov 1,837,028║ Animačne by sa to dalo zaradiť do kvalitatívnej druhej triedy ale zas vydarené uťahovanie z rozprávkových postáv to vynahradí a celkom slušne to zabaví, takže taký priemer čo sa dá ešte ako tak zniesť. /videl v kine: 60%/ ()

numi 

všechny recenze uživatele

Nechal jsem se nalákat hodně pozitivní recenzí v naší domácí Cinemě a jsem zklamán. Asi především proto, že má očekávání byla až příliš vysoká. Ona je totiž Karcoolka především lehkou zábavou pro jakékoli víkendové odpoledne. Můžete přibrat děti, které budou absolutně na větvi z toho, že vlk je novinář, že babička říká "vole" a jezdí na snowboardu a že dřevorubec šišlá. I z toho je patrné, že tenhle film není přímo určený pro dospělého diváka, a už vůbec ne pro filmového fanouška. Je to jenom alternativa, ze které je cítit, že byla natočena s chutí a s radostí. Mladého diváka solidně pobaví, ale zase na druhou stranu je fakt, že když si Bart v dalším díle Simpsonových prdne před tabulí, tak se i ten mladý divák bude za břicho popadat víc. [říjen 2007] ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

No mam z toho trosku rozporuplny pocity. Prvni pulka je paradni, klasicky schema s vlkem, Karkulkou a babickou a rozbiha se vysetrovani, kdy je stejnej pribeh vypravenej z nekolika ruznejch pohledu a detektiv se chce dobrat pravdy. Potud to je paradni, perfektni parodie na Karkulku, vtipnej animak a zaroven s ohledem na zanr slusna detektivka. Jenze druha pulka filmu uz sazi jen na akci, coz by zas tak nevadilo, jenze celej pribeh uz s Karkulkou nema nic spolecnyho a je to silena slatanina. Jinak animace neni nic extra, ale ujde a do dabingu se povedlo natahnout par slusnejch jmen. Bavil jsem se, ale cekal jsem vic. ()

Galerie (55)

Zajímavosti (13)

  • Pracovní název byl „Hoodwinked: The True Story od Red Riding Hood“. (imro)
  • Když babička (Glenn Close) závodi na snowboardu, tak zavěsí telefon dřív, než domluví. Je divné, že ji Karkulka (Anne Hathaway) slyší a reaguje na ni. (Patrik256)
  • Snímek byl prvním filmem natočeným v novém Kanbarově animačním studiu na Filipínách. Založili ho vynálezce Maurice Kanbar (který má na kontě například SKYY vodku, po které konzumenta nečeká druhý den bolení hlavy) a producentská veteránka Sue Montgomery. Bratry Coryho a Todda Edwardsovy pro svůj projekt vybrali díky jejích vánočnímu krátkému snímku Wobots o skupince popletených robotů. (imro)

Reklama

Reklama