Reklama

Reklama

Karcoolka

  • USA Hoodwinked! (více)
Trailer

Obsahy(1)

Bláznivý animovaný příběh ve stylu SHREKa. Vše začíná od konce, který všichni známe... Vlk sežere Červenou Karkulku a potom... Přichází žabák - detektiv, který si předvolá všechny podezřelé a pozorně vyslechne jejich verze, aby se dopátral pravdy. Není to vůbec jednoduché a vynořují se stále nové a nové otázky: Co měla Karcoolka ve svém košíčku? Proč se vlk vloupal do babiččina domku? Proč se tam objevil jódlující dřevorubec? Je sarkastický vlk opravdu ten zloduch? Kdo má zálusk na výborné babiččiny koláčky a proč? Čemu se věnuje akční babička ve svém volném čase? Proč zazní nakonec písnička Červená je modrá? Detektiv to nemá opravdu lehké a výsledek jeho pátrání je skutečně překvapivý! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Diskuze

Patrick_VI.

Patrick_VI. (hodnocení, recenze)

Teda kam se hrabe třeba Smrt na Nilu ...
Vymyslet takovou zápletku (spíš zápletky), to teda klobouk dolů a za tu smršť hlášek trhajících bránici 2 klobouky dolů před překladatelem (překladateli).

Má to děj, vtip, akci, zvraty, sympaťáky, záporáky, poučení a dobrý konec pro děti, animáci se pohybují plynule a přirozeně (oči nebolí, jako z "Japonců"), mluví srozumitelně (nekvičí jako Chipmanci, kde ještě ke všemu "holky" kvičí slovensky ...), sestřihané to je plynule pro děti i důchodce bez rizika epileptického záchvatu (na záchvaty smíchu je ale třeba mít fyzičku nabušenou), není to nadupané těmi klišé, co Češi obvykle na "Amících" nesnáší (zamilovaný pár zachrání Zeměkouli, bo nikdo jiný nemůže, jedinec, když mákne, zmákne se státi miliardářem apod.), co víc si od pohádky přát ...? Víc takových !!

Bolldar

Bolldar (hodnocení, recenze)

"Co to ty pitomý Amíky zase napadlo?!" říkal jsem si, když jsem uviděl prvně název a náznak příběhu. Leč pohádka o červené karkulce se mi vždy líbila, tak jsem to zkoukl a... "\/\/\/\----------píííp" klinická smrt od záchvatů smíchu :o)
Grafice a animaci nemám co vytknout. Nevím, jestli ta "nevypracovaná" grafika byl záměr nebo  ne, ale sedí tam líp než ty promakané pixarovské :o)
Filmek jsem viděl asi 3x a pořád se neumím rozhodnout, jestli 4 hvězdy nebo 5. 

Uživatel Ludja smazal svůj příspěvek.

zablaga

zablaga (hodnocení, recenze)

Ja to mám dosť rada...teda viem,že to nieje nejaké úžasné ale nápad je dobrý a je to aj vtipné, to rozhodne..pre mňa naj je vlk!:)

Sai69

Sai69 (hodnocení, recenze)

Pecka adrenalínova babka a tá naspídovana veverička... pecka!

Drag66

Drag66 (hodnocení, recenze)

Největší nářez byla Ta veverka nachlastaná kafem. To bylo perfektní. Aspoň podle mě.

FrantaL

FrantaL (hodnocení, recenze)

Tento přiběh nemá chybu, detektivka a pak akční tóčo. Pro dalekolepší, než Shrek a Shrek 2.

Drag66

Drag66 (hodnocení, recenze)

Trapná blbost tak nehorázně ujetá, že se na ni člověk nepodívá jenom jednou. Ujetý až na půdu ale má to svoje kouzlo

Cortigon

Cortigon (hodnocení, recenze)

karCOOLka je COOL. dobrej ceskej dabing, chytlavy postavičky.. a animace se mi líbila!!

Zbyisek

Zbyisek (hodnocení, recenze)

Nevim, co proti tomuhle velká spousta lidí má... Když pod tím není podepsaný Pixar, hned to je blbost... Grafika nebyla uplně geniální, to sice ne, animace mi přišla celkem v pohodě (btw. zdá se mi, že někteří spojují pojmy animace a grafické ztvárnění do jednoho). Ale především podle mě jde o příběh a ten se mi fakt líbil. Výpovědi všech byly super, plno vtipů a legračních momentů, mě se to prostě líbí. Geniální soundtrack a perfektní český dabing, anglická verze se s česoku nedá srovnávat. I originální angl. písničky (třeba Kozlova) jsou suché. S každým dalším shlédnutím Karcoolky se pokaždé nasměju víc :-)

Kristushe

Kristushe (hodnocení, recenze)

jedna hvězda za písničku starej kozel ten ví svý toho nic nepekvapí.. jó rohatej vás ještě vyškolí... bla bla bla... já mám rohy jako votvíráky rohy šikovný, když tyhle rohy natočím tak zapnu si tv mám taky rohy na okurky rohy s parukou- mám rohy na svý další rohy ty rohy tady sou... lej lej lej lej... =D

mikiqex

mikiqex (hodnocení, recenze)

Teda, musím připustit, že český dabing se opravdu velmi povedl! Hlasy sedí naprosto perfektně

ElCon

ElCon (hodnocení, recenze)

Myslím, že je to nadprůměr filmů, který teď hustí do nejmenších. Narozdíl např. od "Příběhu žraloka" tu nejsou žádné rapové/hopytyhopové postavy apod. :-) a některý sekce v Karcoolce jsou fakt povedený. Třeba hned úvodní rozhovor s vlkem :-) ***

FINALFAN

FINALFAN (hodnocení, recenze)

Rozhodne si Karcoolka zaslúžila lepšie hodnotenie, a každý kto dal v hodnotení odpad potom nevie vôbec hodnotiť, aj ja som preto začal dávať v hodnoteniach odpad na to čo sa mi nepáči a nie na to čo si to hodnotenie odpad zaslúži. Karcoolka je skvelá a aj postavy su skvelé, spievajúci cap, alebo babka snowborďáčka, veverička sice bola trochu trapná, ale povedzme si čo drží dobu ľadovú pohromade?Áno, práve tá veverička, keď som sedel v kine na Dobe ľadovej 2 bolo hrobové ticho, ale keď sa ukázala veverička všetky, ale vážne asi všetky deti kričali a smiali sa ako o život. Som si istý že táto Karcoolka je minimálne rovnocenný súper pre Dobu ľadovú 2 ktoréj dochádza dych.

BigBang

BigBang (hodnocení, recenze)

Recenze byly většinou záporné a název podivný, přesto jsme na Karcoolku šli. Pro mě to bylo pozitivní překvapení; stejný příběh ze čtyř pohledů. Nevzpomínám si, že by mě to někde urazilo. Naopak jsem se příjemně uvolnil a místy i zasmál. Není to znak vydařené komedie? A to mravní poučení filmu, že z pohledu jiného člověka věci mohou vypadat úplně jinak, není taky od věci. Tenhle film bych svému dítěti pustil s klidným svědomím.

 (hodnocení, recenze)

Z pocatku jsem cekal uplnou ubohost, a proto jsem byl po slhlednuti fulmu mile prekvapen, grafika neni za tak strasna jak vypada (schvalne kolik z vas, kteri si na ni nejvic stezujete, by to dokazalo udelat lip). Vtipu sice neni zas tak moc, ale alespon nejsou prehnane a rozhodne jsem nenasel zadny fekalni vtip (jako treba slapnuti do hovna v Ice Age), ktery by mi pripadal opravdu trapny az nechutny. Pribeh pekne odsypa a vcelku do sebe i zapada a zpivajici kozel je proste the best :o) Rozhodne to u me predcilo filmy Za plotem i Ice Age 2 a to i pres to, ze jejich graficka stranka je na mnohem vyssi urovni (otazka zni, zda-li to nebyl u Karcoolky zamer).

Kolic.BoB

Kolic.BoB (hodnocení, recenze)

Mě tolika nenadchla, ale pokud se na to díváme z aspektu, kdy je to film pro děti vyššího věku a pro dospělé, lze jej hodnotit velmi kladně. Rozebíral jsem to s kamárádem, který tvrdí, že si na filmu každý najde svoje, že film sáhl do nesčetně žánrů a osobností a jako celek to stále působí velmi pozitivně. S čímž musím souhlasit. Velmi působivé je také zpracování, každá postava má dvě tváře. Na první pohled je vše jasné, ale během příběhu Vám to vaše prvotní dojmy rozežene a vy se koukáte na nové osobnosti a životy postav!

 (hodnocení, recenze)

Myslím si, že Karkulka(Karcoolka) je skvělej film a proto ho hodnotím max. Myslím si, že zpracování je skvělé, nápady jsou také dobré a hudba....... no prostě cool. Moc rád jsem viděl tento film a bavil jsem se u něj jako dlouho u ničeho. Komu nevadí animované filmy, vřele doporučuju. Pro mě to je skvělý film, na který budu dlouho vzpomínat v dobrém(a to nejsem žádnej malej prcek).

pulkapsa

pulkapsa (hodnocení, recenze)

Bohužel film a to co sem od něj očkával me hodně zklamal. Pár ftipnych scen zlehcovalo to utrpeni ktere jsem u filmu prožival. Az na dve prchajici zelvy a jednu hyperaktivni veverku, ktera mi svym chovanim pripominala Scarta z Ice age to bylo slabe. Co naplat.

 (hodnocení, recenze)

Vedel som o tom, iba, že to vrajže vyhrávalo návštevnosť kín na Slovensku, tak som si to chcel kuknúť. Zo začiatku nič moc. grafika bola by som povedal "pokusná" a moc im nevyšla. Ale ako sa začal príbeh rozvíjať a došiel výsluch, sa mi to veľmi zapáčilo. Možno nie som normálny ale veľa z tých vtipov, čo boli použité sa mi páčili, videl som v nich pointu. A prelínanie výpovedí ma úplne dostalo. najviac sa mi páčili flegmatické vlkove pohotové odpovede. Ja som s tým spokojný.

Rob Roy

Rob Roy (hodnocení, recenze)

No viděl jsem trailer a moc mě pobavil. To sice o ničem moc nevypovídá, ale třeba i v Cinemě dali 80 procent, takže bych tomu docela věřil, na DVD si to určitě půjčím

Yellman

Yellman (hodnocení, recenze)

nejaka premodernizovana parodie?? .. boze co to zase usa vyblilo za ****

Reklama

Reklama