Reklama

Reklama

Karcoolka

  • USA Hoodwinked! (více)
Trailer

Obsahy(1)

Bláznivý animovaný příběh ve stylu SHREKa. Vše začíná od konce, který všichni známe... Vlk sežere Červenou Karkulku a potom... Přichází žabák - detektiv, který si předvolá všechny podezřelé a pozorně vyslechne jejich verze, aby se dopátral pravdy. Není to vůbec jednoduché a vynořují se stále nové a nové otázky: Co měla Karcoolka ve svém košíčku? Proč se vlk vloupal do babiččina domku? Proč se tam objevil jódlující dřevorubec? Je sarkastický vlk opravdu ten zloduch? Kdo má zálusk na výborné babiččiny koláčky a proč? Čemu se věnuje akční babička ve svém volném čase? Proč zazní nakonec písnička Červená je modrá? Detektiv to nemá opravdu lehké a výsledek jeho pátrání je skutečně překvapivý! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (505)

Tereza_T 

všechny recenze uživatele

Třetí šedý obal z leva ve skříňce pod televizí, mezi Příběhem žraloka a Kronikou rodu Spiderwicků růžové cédéčko a na něm tátovým nečitelným písmem napsáno Karcoolka – jak to bylo poškrábaný. Jako děcka jsme si na tom ujížděli fakt dost. Už tehdy mi ta animace přišla nějaká divná, ale usuzovala jsem to jako plus... je to přece KarCOOLka, tak ta animace musí bejt cool. A víš co, včera v noci, když jsem si Karcoolku pustila přišlo mi to cool zas a nebylo to způsobeno nějakým nostalgickým přemítáním, ne tentokrát. Můj smysl pro humor a estetičnost se možná zasekl v době, kdy bylo slovo cool cool, ale což. Sorry, ale kozel, co má rohy na svý další rohy? Netřeba slov. btw český dabing tu válí. ()

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, že jsem nedávno viděl Rataouille, animace Karcoolky na mě působila jako nepovedený vtip. Jenže to můžu tvůrcům jen těžko vyčítat, každý holt nemá největší mistry v oboru a stamilionové rozpočty jako Pixar. Jenže Pixarovští mají i dostatek talentu, nápaditosti a fantazie, což lze o tvůrcích Karcoolky říci jen ztěží. Ne, že by to byla úplná pohroma, ale…..Příběh je zajímavý. Vyšetřování krádeže vzácných receptů je zakomponováno do příběhu známé pohádky o Červené Karkulce a vyprávěno z pohledu všech hlavních postav („myslivcova“ linie je jednoznačně nejlepší a ve výsledku fakt povedená). Jenže tady končí většina kladů, dále jde jen o obyčejnou pohádku s moderními prvky, která rozhodně nezklame děti, ale dospělí se budou nudit. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Ani zďaleka nie taká blbosť, ako sme všetci dúfali. Na Shreka to nemá, a nielen animáciou. V kinách to nemalo ani pred siedmimi rokmi čo hľadať, lístky na filmy Pixaru a Dreamworks stáli v kinách rovnako. Scenár je zato celko sviežy a keďže väčšina nič nečakala, jednalo sa o celkom príjemné prekvapenie. Viď solídne tržby v porovnaní s rozpočtom. ()

packa odpad!

všechny recenze uživatele

Pánové tvůrci, věřím, že při tvorbě této šlichty jste se určitě výborně bavili. Proč se tedy nebavili diváci v kině? Nevybavuji si jediný případ, že by se publikum od plic zasmálo, sem tam se ozvalo osamělé uchychtnutí, a to je sakra málo. Až příště dostanete chuť spáchat zábavu, střihněte si jeden semestr u profesora Nicka Parka. ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Po technické stránce to opravdu není žádní sláva, ale je to docela chytře napsané, originální a vtipné (ale spíš pro dospělého než pro děti). Některé dílky skládačky mají sice divné tvary, ale tohle puzzle do sebe zapadne dokonaleji než spousta hraných filmů. A možná, že kdyby animace byla dokonalá jako u Pixaru, tak se to ani nemůže povést. (70%) ()

Galerie (55)

Zajímavosti (13)

  • Když babička (Glenn Close) závodi na snowboardu, tak zavěsí telefon dřív, než domluví. Je divné, že ji Karkulka (Anne Hathaway) slyší a reaguje na ni. (Patrik256)
  • Snímek byl prvním filmem natočeným v novém Kanbarově animačním studiu na Filipínách. Založili ho vynálezce Maurice Kanbar (který má na kontě například SKYY vodku, po které konzumenta nečeká druhý den bolení hlavy) a producentská veteránka Sue Montgomery. Bratry Coryho a Todda Edwardsovy pro svůj projekt vybrali díky jejích vánočnímu krátkému snímku Wobots o skupince popletených robotů. (imro)
  • Producentka Sue Bea Montgomery ukázala malým dětem koncept filmu a sledovala jejich výrazy. Když viděla, že se jim líbí postava kozla Japetha (Benjy Gaither), bylo rozhodnuto se o jeho ponechání v příběhu, přestože jej tvůrci původně chtěli vymazat. (Cheeker)

Reklama

Reklama