Reklama

Reklama

VOD (1)

Poppy Moorová, puberťačka z Malibu, se pomstí svému ovdovělému otci, když zničí veškerou garderobu jeho přítelkyně, která se k němu má nastěhovat. Otec ji za to pošle do přísné internátní školy Abbey Mount na zapadlém anglickém venkově. Tam se Popy nesetká s právě vlídným přijetím. Ve škole vládnou přísné mravy, ostatní dívky ji považují za rozmazlenou káču (což taky je), a Harriet, která tu udává tón, zaujme k Poppy vysloveně nepřátelský postoj. Poppy se rozhodně udělat vše pro to, aby ji ze školy vyloučili a mohla se vrátit domů. Postupně se ale sbližuje se svými spolubydlícími, upoutá pozornost Freddieho, syna ředitelky školy, kterého všechny dívky tajně milují, a nakonec v sobě objeví talent pro lakros. Stává se kapitánkou školního týmu a nahradí Harriet v roli uznávané vůdkyně... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (246)

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Omylom som to videla v cestine, tj cely ten americko-anglicky konflikt mi usiel a hlasy predpokladam zneli este protivnejsie nez v originale. Co sa deja tyka, nula bodov. Pozrite si radsej Chris Tucker musi zomriet alebo take nieco... A herci - Roberts je kocka takym tym popikovym sposobom, nezaujala. Fajn bola Kimberley Nixon. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Nevíte jak vyplnit nudné a pochmurné sobotní odpoledne? Koukněte se na Wild Child. Emma Roberts hraje rozmazlenou a zlobivou holku, takovou kopii Paris Hilton. Jednoho krásného dne rupnou jejímu otci nervy, proto ji pošle na převýchovu do anglického internátu pro dívky. Svým příjezdem způsobí ve škole hotové pozdvižení. Narazí na přísný školní řád a upjatou sokyni Harriet. Z rozmazlené Barbie se stane normální holka, s takovými scénáři se snad roztrhl pytel. Nápad je sice ohraný, ale film je to velmi příjemný. Film můžu doporučit. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Anglie je tak daleko. - A přesto tam mluví americky!" Pohádek o polidštění rozmazlenejch pipinek, vybavenejch smrtelnou dávkou závislosti na konzumním způsobu života, bylo natočeno několik hromad. Nejsem jejich zarputilým fandou, protože se většinou jedná o nepříliš koukatelný záležitosti, ale tenhle souboj s disciplínou rozhodně patří ve svý povrchní kategorii k těm podařenějším. ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

Nestává se často, abych se na puberťáckou komedii tak těšil! Ale co se nestává ještě častěji je, aby teen komedie měla úroveň, hloubku a obešla se bez fekálností a přemrštěných vulgarit. Nejen, že se příběh odehrává v Britanii, ale on má i britskou eleganci a vznešenost, která většině podobným filmům chybí! ___ Emma Roberts na jedničku, celý film v podstatě utáhla sama, a i přes svojí rozmazlenou roli mi byla hodně sympatická. Že by talent po tetě? :-) __ Na plný počet to objektivně rozhodně není, ale film mi zvedl náladu a já si mohl na chvíli zafantazírovat, že i takovéhle příběhy se dějí! ()

Blizzard 

všechny recenze uživatele

Ve své podstatě je Wild Child taková teeny blbůstka o napravené, původně rozmazlené, ale v jádru vlastně citlivé a slušné holčině (Poppy) z USA, která se díky svým vrtochům ocitne v Anglii a to na venkovském internátu pro dívky, kde se jí má dostat náležité převýchovy. Samozřejmě ji srdečně přivítají a to především místní upjatá řiťolezkyně (Harriet), která jakožto předsedkyně studentské rady si její manýry nenechá líbit. Děj se dále ubírá triviálním směrem, Poppy se musí přizpůsobit a naučit se zvykům "obyčejných" lidí, zažije přátelství, nedorozumění, lásku i zradu a díky tomu všemu nakonec najde i sama sebe. Člověk by si řekl, že je to další tupá a nudná komedie pro náctileté, ale na film se celkem dobře kouká a když to holky rozbalí na školním plese, má to i šmrnc, navíc na něm Emma Roberts vypadá i jako slušná kočka. Film je sice dost průměrný, vtipy nějak zanikají, ale špatný rozhodně není a na 98 minut relaxace se i hodí. (6/10) ()

Galerie (78)

Zajímavosti (18)

  • V scéne, keď dievčatá trénujú lakros, Poppy sa ušpiní od blata. V ďalšej scéne je však toho blata viac a má iný tvar. Je to ešte skôr ako sa začne očisťovať, takže by si ho sama nemohla rozpatlať po tvári ešte viac. (martin1m2)
  • Natáčení probíhalo v Kalifornii v Los Angeles a Malibu a v Anglii na místech Robin Hood's Bay, Whitby a v Harrogate v Severním Yorkshiru, na Cobham Hall School v Kentu, v Balls Park, Hertford v hrabství Hertfordshire, v Západním Yorkshiru na místech Haworth, Keighley, Bradford a v Elstree Film Studios. Natáčelo se od června do září 2007. (noelcoward73)
  • Tanec, ktorý dievčatá z Abbey Mount predvádzajú pred poslednou časťou lakrosového finále, je upraveným Haka, alebo „maorským vojnovým pokrikom“, ako ho používa rugbyový tím All Blacks z Nového Zélandu. (Arsenal83)

Reklama

Reklama