Reklama

Reklama

VOD (1)

Poppy Moorová, puberťačka z Malibu, se pomstí svému ovdovělému otci, když zničí veškerou garderobu jeho přítelkyně, která se k němu má nastěhovat. Otec ji za to pošle do přísné internátní školy Abbey Mount na zapadlém anglickém venkově. Tam se Popy nesetká s právě vlídným přijetím. Ve škole vládnou přísné mravy, ostatní dívky ji považují za rozmazlenou káču (což taky je), a Harriet, která tu udává tón, zaujme k Poppy vysloveně nepřátelský postoj. Poppy se rozhodně udělat vše pro to, aby ji ze školy vyloučili a mohla se vrátit domů. Postupně se ale sbližuje se svými spolubydlícími, upoutá pozornost Freddieho, syna ředitelky školy, kterého všechny dívky tajně milují, a nakonec v sobě objeví talent pro lakros. Stává se kapitánkou školního týmu a nahradí Harriet v roli uznávané vůdkyně... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (246)

Guzo 

všechny recenze uživatele

Nemůžu se rozhodnout mezi 3 a 4 *.. Na jednu stranu klišé na každym rohu, ale když si vzpomenu, jak jsem se smál, když "služka" jela v autě za autobusem.. ;-) Navíc mi Emma Roberts připomíná S.M. Gellar zamlada, jsem hodně zvědavej na její další filmy. Díky lakrosovému finále ale dávam jen 3, to se tam absolutně nehodilo a kazilo dojem :-( ()

spaceboyCZ 

všechny recenze uživatele

Jen dalsi z tech americkych komedii, kdy holka prochazi pubertou, do toho valka se souperkami a zamilovani se do kluka... Nicmene, tim, ze tento film tvurci zasadili do Anglicke internatni skoly pro divky, dostal tak trochu jiny rozmer. Nejsou to ty stare stokrat ohrane vtipy, ono to obcas vyzniva i inteligentne...je to takove to male svetlo nadeje mezi tim vsim dnesnim radobykomedialnim povlem. ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Na první pohled příšerné, na ten druhý o nic lepší ale na třetí překvapivě povedená komedie ze života zhýčkané američanky, která se napraví až při povinné návštěvě internátní školy v Anglii. Standardně vyprávěný příběh, bez jakékoliv inovace či překvapivě ale přesto koukatelné a neškodné, skoro až zábavné. ()

c.tucker 

všechny recenze uživatele

Proč to a proč ono? To je ta správná otázka. Je plno zbytečných a postradatelných filmů a imho je tento jeden z nich. Takových motivů a námětů tu už bylo požehnaně, jenže tento je je nějak uchopen a to je vše. Chybí mu zcela smyl a má plno neuvěřitelných zkratek. Režíjně to bylo velmi podprůměrné (většina scén díky tomu byla utopena nebo vyzněla na prázdno - př. převlékání, tatínek vidí prvně změněnou dceru atd.) No není to dobrý film, ale jako odreagování dobré. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Tak to je masakr. Zdejší hodnocení mi totálně vyrazilo dech! 62 %? Za co, proboha? Znám řadu lepších komedií, i pro teenagery. Jinak příběh - jedna velká a souvislá rovina. Bez problému odhadnete, co se stane v příštích 5 minutách. Obsazení taky není nic moc (pokud nepočítám dvě jména, ke kterým se dostanu na konci mého komentáře). K tomuhle napsat scénář muselo dát fakt práci a já si vážím toho člověka, který těch 10 minut obětoval. Takže sečteno podtrženo: 1 * je za Natashu Richardon, která je tam jediná sympatická postava, (škoda, že se s námi rozloučila v takovém braku), 1/2 * je za jeblého, (to se jinak fakt nedá říct), kadeřníka Nicka Frosta a 1/2 * za to, že jsem už viděl i horší filmy. Nicméně zdejších 62 % je výsměch!!! P.S.: Pro srovnání komedie Super náhradník mě pobavila daleko více, ale má jen 59 %. ()

Galerie (78)

Zajímavosti (18)

  • Keď Poppy povie Harriet, že vyzerá ako Shrek, Freddie sa začne nekontrolovateľne smiať. Ihneď v ďalšej scéne sa však tvári neutrálne. Medzi scénami je príliš málo času, aby sa tak rýchlo skonsolidoval. (martin1m2)
  • Emma Roberts a Alex Pettyfer začali randiť aj v reálnom živote a Pettyfer si dokonca dal Emmino meno vytetovať na prstenník. Pár sa rozišiel o niekoľko mesiacov neskôr. (Arsenal83)
  • V scéne, keď dievčatá trénujú lakros, Poppy sa ušpiní od blata. V ďalšej scéne je však toho blata viac a má iný tvar. Je to ešte skôr ako sa začne očisťovať, takže by si ho sama nemohla rozpatlať po tvári ešte viac. (martin1m2)

Reklama

Reklama