Reklama

Reklama

VOD (1)

Poppy Moorová, puberťačka z Malibu, se pomstí svému ovdovělému otci, když zničí veškerou garderobu jeho přítelkyně, která se k němu má nastěhovat. Otec ji za to pošle do přísné internátní školy Abbey Mount na zapadlém anglickém venkově. Tam se Popy nesetká s právě vlídným přijetím. Ve škole vládnou přísné mravy, ostatní dívky ji považují za rozmazlenou káču (což taky je), a Harriet, která tu udává tón, zaujme k Poppy vysloveně nepřátelský postoj. Poppy se rozhodně udělat vše pro to, aby ji ze školy vyloučili a mohla se vrátit domů. Postupně se ale sbližuje se svými spolubydlícími, upoutá pozornost Freddieho, syna ředitelky školy, kterého všechny dívky tajně milují, a nakonec v sobě objeví talent pro lakros. Stává se kapitánkou školního týmu a nahradí Harriet v roli uznávané vůdkyně... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (246)

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

Zábavná jízda nejenom pro -náctileté o tom, kterak jednu rozmazlenou bohatou dívku Poppy ( Emma Roberts) pošle její táta do přísné dívčí internátní školy v Anglii a jak se po počátečních obtížích z ní...ale co, stručně a jasně: stokrát viděné a přece zase (alespoň pro mě) zábavné. Vděčné téma o napraveném jedinci a životních hodnotách funguje a tvůrci dokazují, že i dneska lze komedii pro mladé natočit vkusně. ()

Elleannie 

všechny recenze uživatele

Pohodová komedie o jedné nafoukané slečně, kterou pošlou daleko do internátní školy. Emma Roberts hraje dobře jak první část filmu, kde je opravdu nenasytná a rozmazlená, tak i další část, kdy pochopí, že takhle už se dál chovat nemůže. K její změně jí pomohou spřízněné duše v podobě nových kamarádek ze školy. ()

Reklama

Ernia 

všechny recenze uživatele

Od začátku předvídatelná teenagerská komedie, ve které sice nechybí klasická cliché, ale narozdíl od podobných tématických blbostí, tenhle filmek alespoň baví. K tomu i dobře zvolená hudba film posouvá vpřed a až na pár scén se na to hezky kouká. Zasmála jsem se, uvilnila, zapomněla na zítřejší písemku, takže tak 60% (ale jeslti z té písemky dostanu horší známku jak 3, tak strhávám na 20% :D ) ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Wild child je typickým příkladem podobných teen komedií. První půlka je naprosto nesnesitelná, ale během proměny hlavní hrdinky (která je mimochodem neteří Julie Roberts a taky důvodem, proč hodnocení není ještě o jeden stupeň níže) už se na to dá dívat. Navíc celkem příjemný soundtrack zachraňuje film ode dna. ()

Lovely.Bones 

všechny recenze uživatele

St. Trinian's pro mladší publikum. To asi popisuje všechno. U Divošky můžete zapomenout na sexy Gemmu Arterton v korzetu, sprosťárny a sexuální narážky. Tady na vás čeká roztomilá Emma Roberts, vtipy o prdění a největší drsňák je ten, co řekne ,,Kašlu na to" nebo ,, Nakašlete si". Výhodou je samozřejmě to, že to je pro celou rodinu. Průměrný film na sobotní dopoledně, víc po tom nechtějte ;-) ()

Galerie (78)

Zajímavosti (18)

  • Vo filme zaznie pieseň „Roadkill Morning“ od fínskej metalovej skupiny Children of Bodom. Hlavný spevák skupiny Children of Bodom Alexi Laiho je známy aj ako 'Wildchild', čo je zhodou náhod aj názov filmu. (Arsenal83)
  • Keď pani Kinsleyová spovedá po príchode Poppy v aute, karhá ju prostredníkom ľavej ruky. Hneď v ďalšom zábere však na Poppy mieri rukou pravou. (martin1m2)

Reklama

Reklama