Reklama

Reklama

VOD (1)

Poppy Moorová, puberťačka z Malibu, se pomstí svému ovdovělému otci, když zničí veškerou garderobu jeho přítelkyně, která se k němu má nastěhovat. Otec ji za to pošle do přísné internátní školy Abbey Mount na zapadlém anglickém venkově. Tam se Popy nesetká s právě vlídným přijetím. Ve škole vládnou přísné mravy, ostatní dívky ji považují za rozmazlenou káču (což taky je), a Harriet, která tu udává tón, zaujme k Poppy vysloveně nepřátelský postoj. Poppy se rozhodně udělat vše pro to, aby ji ze školy vyloučili a mohla se vrátit domů. Postupně se ale sbližuje se svými spolubydlícími, upoutá pozornost Freddieho, syna ředitelky školy, kterého všechny dívky tajně milují, a nakonec v sobě objeví talent pro lakros. Stává se kapitánkou školního týmu a nahradí Harriet v roli uznávané vůdkyně... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (246)

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Lucy Dahl .. Neškodná komediální jízdička rozmazlené americké slečínky (s tmavým přelivem k sežrání Emma Roberts) do konzervativní Anglické internátní školy, kde konečně pochopí váhu hodnot. Mládež asi stěží napraví, ale snímkem také nijak neurazí a přestože bránici netrhá (o což se ani nepokouší), pobaví. Pásový nadprůměr. ()

Aknah 

všechny recenze uživatele

Ale jo, celkem normální film, kde rozmazlená holka změní prostředí - školu, která je pro ni něco úplně jiného. Chová se jako barbína a nedovede řešit nic jinýho, než značkový hadry... Nakonec je Poppy nejen blbou blondýnou, ale citlivou holkou, která se ještě nevzpamatovala ze smrti svý mámy. Sice se chovala jako Paris Hilton, ale nakonec se mi líbila - hlavně zkoušení šatů, což byla naprosto spontánní scéna, nebo když se proměnila v brunetu, což ji nejen slušelo, ale hned mi připadala citlivější a rozumnější. Ke konci trošku dojetí a bojového tance... a VOALA - prostě relax. ()

Reklama

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Takový ten film, kterému dáte zhnuseně odpad a jiný den se nad ním zasmějete. Je to totiž tak blbé, až je to zábavné a příjemně oddychové. Je pravda, že se jedná o otřesně nudný námět zavánějící klišé, nelze si nevšimnout děr ve scénáři a zbytečných scén, ale pokud se vám trefí do nálady, myslím, že slušně pobaví. ()

c.tucker 

všechny recenze uživatele

Proč to a proč ono? To je ta správná otázka. Je plno zbytečných a postradatelných filmů a imho je tento jeden z nich. Takových motivů a námětů tu už bylo požehnaně, jenže tento je je nějak uchopen a to je vše. Chybí mu zcela smyl a má plno neuvěřitelných zkratek. Režíjně to bylo velmi podprůměrné (většina scén díky tomu byla utopena nebo vyzněla na prázdno - př. převlékání, tatínek vidí prvně změněnou dceru atd.) No není to dobrý film, ale jako odreagování dobré. ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Nad dočekávání. Název a přebal můžou sice napovídat, že se jedná o kýčovitou kravinu s trapným humorem, ale světe div se, byla jsem překvapena docela slušným filmem. Stále se sice jedná o ohraný příběh o fifleně z LA, ze které se na konci stane rozumná dívka (dokonce i nějaká ta klasická klišé se najdou), ale celý příběh je podaný poměrně mile a s citem, a co víc, srší docela dobrým vtipem - u některých hlášek jsem se vážně musela nahlas zasmát. A co teprve ty postavy Angličanek. Z Harriet a jejího ztvárnění Keiry Knightley v Pýše a předsudku (včetně originální hudby ze soundtracku) jsem vážně nemohla :) Ve výsledku se skoro divím, že se nejedná o stoprocentně jednorázovou blbinu, ale milou a zábavnou komedii, na kterou bych se snad i někdy podívala znovu. ~(3,6)~ ()

Galerie (78)

Zajímavosti (18)

Reklama

Reklama