Reklama

Reklama

VOD (1)

Poppy Moorová, puberťačka z Malibu, se pomstí svému ovdovělému otci, když zničí veškerou garderobu jeho přítelkyně, která se k němu má nastěhovat. Otec ji za to pošle do přísné internátní školy Abbey Mount na zapadlém anglickém venkově. Tam se Popy nesetká s právě vlídným přijetím. Ve škole vládnou přísné mravy, ostatní dívky ji považují za rozmazlenou káču (což taky je), a Harriet, která tu udává tón, zaujme k Poppy vysloveně nepřátelský postoj. Poppy se rozhodně udělat vše pro to, aby ji ze školy vyloučili a mohla se vrátit domů. Postupně se ale sbližuje se svými spolubydlícími, upoutá pozornost Freddieho, syna ředitelky školy, kterého všechny dívky tajně milují, a nakonec v sobě objeví talent pro lakros. Stává se kapitánkou školního týmu a nahradí Harriet v roli uznávané vůdkyně... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (246)

spaceboyCZ 

všechny recenze uživatele

Jen dalsi z tech americkych komedii, kdy holka prochazi pubertou, do toho valka se souperkami a zamilovani se do kluka... Nicmene, tim, ze tento film tvurci zasadili do Anglicke internatni skoly pro divky, dostal tak trochu jiny rozmer. Nejsou to ty stare stokrat ohrane vtipy, ono to obcas vyzniva i inteligentne...je to takove to male svetlo nadeje mezi tim vsim dnesnim radobykomedialnim povlem. ()

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Omylom som to videla v cestine, tj cely ten americko-anglicky konflikt mi usiel a hlasy predpokladam zneli este protivnejsie nez v originale. Co sa deja tyka, nula bodov. Pozrite si radsej Chris Tucker musi zomriet alebo take nieco... A herci - Roberts je kocka takym tym popikovym sposobom, nezaujala. Fajn bola Kimberley Nixon. ()

Reklama

blackrain 

všechny recenze uživatele

Nevíte jak vyplnit nudné a pochmurné sobotní odpoledne? Koukněte se na Wild Child. Emma Roberts hraje rozmazlenou a zlobivou holku, takovou kopii Paris Hilton. Jednoho krásného dne rupnou jejímu otci nervy, proto ji pošle na převýchovu do anglického internátu pro dívky. Svým příjezdem způsobí ve škole hotové pozdvižení. Narazí na přísný školní řád a upjatou sokyni Harriet. Z rozmazlené Barbie se stane normální holka, s takovými scénáři se snad roztrhl pytel. Nápad je sice ohraný, ale film je to velmi příjemný. Film můžu doporučit. ()

jondoe 

všechny recenze uživatele

Pohodova ,na nic si nehrajuca komedia z milou peknou a dobre hrajucou Emmou Roberts. Dej zasadeny do anglicka podla mna filmu velmi pomohol ,inak by to skoncilo ako bezducha americka teen komedia a tie ja moc nemusim. Romanticke sceny sa pekne striedaju z vtipnymi. Ja inak taketo filmy moc nemusim ale sa mi pacil. Bol skromnejsi a hlavne nebol trapny. Lepsie tri hviezdicky. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Posledný film sympatickej N. Richardson, manželky L. Neesona, ktorá tragicky zahynula na lyžovačke v horách. Pravú hviezdnu kariéru mala i napriek pokročilému veku ešte len pred sebou, pretože za jej úprimnými očami som cítil nesporný talent. Na túto komédiu som natrafil úplne náhodou a hlavne kvôli Richardsonovej som jej obetoval svoj čas. Dej sa točí okolo bohatej a rozmaznanej "dcérečky", ktorá potrebuje pár faciek od života. Mala by jej ich dať internátna škola v Anglicku a veru, že aj dá. V žánri nič nové. Samozrejme, že sa z nej stane rozumná baba, ale pozeralo sa na tom celkom dobre. Navyše mám pocit, že o mladej a talentovanej Emme Roberts ešte budeme počuť. 60%. ()

Galerie (78)

Zajímavosti (18)

  • Vo filme zaznie pieseň „Roadkill Morning“ od fínskej metalovej skupiny Children of Bodom. Hlavný spevák skupiny Children of Bodom Alexi Laiho je známy aj ako 'Wildchild', čo je zhodou náhod aj názov filmu. (Arsenal83)

Reklama

Reklama