Reklama

Reklama

Chirurgové

(seriál)
Trailer
USA, (2005–2024), 306 h 53 min (Minutáž: 40–86 min)

Tvůrci:

Shonda Rhimes

Režie:

John David Coles, Adam Davidson, Sarah Pia Anderson, Tony Goldwyn (více)

Scénář:

Marti Noxon, Gabrielle G. Stanton, Debora Cahn, Krista Vernoff (více)

Hudba:

Danny Lux

Hrají:

Ellen Pompeo, Chandra Wilson, James Pickens Jr., Kevin McKidd, Caterina Scorsone, Patrick Dempsey, Camilla Luddington, Kelly McCreary, Kim Raver, Kate Walsh (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(20) / Epizody(429)

Tihle doktoři musí denně činit rozhodnutí, která znamenají rozdíl mezi životem a smrtí. Velmi napínavé drama z lékařského prostředí sleduje Meredith Greyovou a tým doktorů z nemocnice Grey Sloan Memorial, kteří musí denně činit rozhodnutí znamenající rozdíl mezi životem a smrtí. Oporu při tom hledají jeden ve druhém – a někdy jde o víc než jen o přátelství. Společně přicházejí na to, že medicína ani vztahy nejsou černobílé. (Disney+)

(více)

Videa (39)

Trailer

Recenze (377)

Gazy 

všechny recenze uživatele

Grey's Anatomy není typ seriálu, který se dá hodnotit po pár shlédnutých dílech, až po nějakém čase člověk ocení do posledního detailu rozvinuté postavy a vztahové nitky mezi nimi. Pokud takto strukturovaný seriál běží naprosto bezchybně už 4 série, navíc snad ještě se vzrůstající kvalitou, tak lze jen uznale pokývat hlavou a já se už teď nemůžu dočkat páté série. ()

CheGuevara 

všechny recenze uživatele

Lamentovat nad sestupnou kvalitou jednotlivých zápletek, ale i zábavností celého seriálu, je již takové klišé, že si ho rád odpustím. Přimhouřím obě oči a s krásnými vzpomínkami se vrátím do dob, kdy Chirurgové byly tím nejlépe vyprofilovaným seriálem, co kdy světlo světa spatřil. Srdcovka, obvzláště první tři sezóny. ()

Reklama

cariada 

všechny recenze uživatele

Poměrně dost bizzardní a šílený seriál. Proč , jelikož si pomatuju na díl, kdy tam koleduje kluk bez uší a chce nový. Pak je tam černoch co chce uříznout zdravou nohu. Když mu řeknou, že mu nikdo zdravou nohu neuřízne, tak vezme jinýmu pacientovi co si uřízl nechtěně motorovkou prst a přinesl to vše sebou do nemocnice, nebot ten prst byl zamotaný v pile. Černoch pilu vezme řeže si tam nohu sice ho zarazí, ale stejně už mu jí musí uříznout nebot už jí měl nařízlou a dotyčný je spokojený , že dosáhl svého. Jestli tohle je normální tak nevím. V Americe je možný všechno. ()

ajuska 

všechny recenze uživatele

Solidní seriál z lékařského prostředí, kterému se docela daří pohybovat se na hranici mezi trochu odlehčenou podívanou s kuriózními medicínskými případy a vážným vztahovým i lékařským dramatem, kde se občas pěkně ždímou emoce. Ústřední postava Meredith sice nepatří mezi nejsympatičtější televizní doktorky, ale vedle ní je tu řada mnohem zajímavějších charakterů, které vás asi spíš přitáhnou k obrazovce. Přes občasné výkyvy v rovnováze, kdy se díly pekelně napínavé střídají s těmi o poznání nudnějšími, si myslím, že si Chirurgové i ve čtvrté sérii drží slušnou úroveň a uvidíme, co bude dál.. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Svojou pohodovou atmosférou ma tento neskutočne cynický a čiernohumorný seriál úplne dostal. Postavy sú sympatické, ale nie príliš, aby začali liezť na nervy. Humor je všadeprítomný a dialógy sú vynikajúce. Hercom role sadli. Zaujímavý je čiernohumorný vzťah autorov seriálu k pacientom. Tým veľa nedarujú a pacienti sa zabíjajú ako na bežiacom páse. Dramatické osudy postáv sú dramatické tak akurát a neskĺzajú do tuctovosti soap opier. Konečne jeden skutočne skvelý oldschool seriál medzi všetkými tými ultramodernými LOSTami, ALIASmi, či 24kami. PS: seriál má právom kultový a obdivovaný soundtrack s mnohými skvelými kapelami, z ktorých nesmiem nespomenúť speváka menom Pete Droge, ktorého Under the Waves zaznela na konci druhej série ()

Galerie (8 488)

Zajímavosti (62)

  • Ve scéně, kdy přilétá vrtulník do nemocnice, lze v jednom záběru vidět kameru a kameramana. (Azurose)

Související novinky

Hollywood hodlá prioritizovat jistoty

Hollywood hodlá prioritizovat jistoty

28.09.2023

Stávka scenáristů oficiálně skončila, v následujících dnech a týdnech se musí ještě vyřešit stávka herců, pomalu ale jistě to už vypadá, že se Hollywood ještě před koncem roku vrátí naplno do práce.… (více)

Druhý Old Guard nabírá posily

Druhý Old Guard nabírá posily

11.06.2022

Oscarova herečka Charlize Theron (Srážka s láskou, Šílený Max: Zběsilá cesta) zvládá docela v pohodě kombinovat jak ambiciózní dramata, tak studiové velkofilmy, tak nezávislou scénu. V poslední době… (více)

Disney+ odstartuje v Česku 14. června

Disney+ odstartuje v Česku 14. června

29.03.2022

A je to oficiální. Společnost The Walt Disney Company potvrdila, že streamovací služba Disney+ dorazí do Česka a na Slovensko 14. června, základní měsíční předplatné bude stát 199 Kč, roční pak vyjde… (více)

Zemřel herec Hal Holbrook

Zemřel herec Hal Holbrook

02.02.2021

V požehnaném věku 95 let odešel 23. ledna americký herec nominovaný na Oscara, Hal Holbrook. Zprávu včera předala deníku New York Times jeho osobní asistentka Joyce Cohen. Holbrook se narodil se v… (více)

Reklama

Reklama